V sobotu na sociální síť Twitter herečka Sophia Mylesová oznámila, že její otec Peter zemřel. „Odpočívej v pokoji, Petere Mylesi. Můj milovaný otec zemřel před pár hodinami,“ uvedla hvězda Transformers a Underworld s tím, že její otec podlehl koronaviru.

Mylesová na sociální síti dlouhé dva týdny popisovala průběh onemocnění. „Jen varování pro každého, můj otec je nyní zavřený na oddělení s několika lidmi, kteří mají virus, a všichni umírají. Většina z nich jsou starší lidé. Prosím, prosím, berte tohle vážně, lidi,“ varovala v jednom z videí a dodala, že stav jejího otce je vážný kvůli přidruženým onemocněním. V roce 2018 herečka oznámila, že jejímu otci byla diagnostikována parkinsonova choroba.

Pár hodin předtím, než přišla zdrcující zpráva, Mylesová na sociální síti sdílela fotografii, na níž je se svým otcem a bratrem. Navíc publikovala fotografii, která byla pořízena při návštěvě nemocnice. Herečka je na fotografii v ochranném obleku po boku svého otce připojeného k ventilátoru. „Včera jsem navštívila mého otce. Tohle je drsná realita koronaviru,“ napsala k obrázku.

Fotogalerie
36 fotografií