Příchod třetího potomka, pravděpodobně vytoužené holčičky, si Alena Šeredová užívala až do chvíle, kdy se v Itálii začal nekontrolovaně šířit koronavirus. Věřila, že rodiče za ní přijedou a pomohou jí se stěhováním, ale to už bohužel nebylo možné. 

Když to v Itálii začalo, tak jsme nikdo nevěděli, co nás čeká. Pak už zase nebyla vhodná doba jet domů. Bydlela bych u rodičů a nechtěla bych jim tam náhodou něco přivézt. A také si nedovedu představit, že bychom byli všichni spolu v domácí karanténě. Svou rodinu miluji, ale je to dlouhá doba,“ přiznává modelka.

Alena věří, že se situace zlepší, než bude rodit. Jenže si není jistá. „Čeho se obávám, je, že se situace nezlepší do konce května, kdy mám termín porodu, a rodina nebude moct se na malou přijet podívat a být tu ty první dny se mnou. To by mě mrzelo, ale i to bychom zvládli,“ říká pro Dáma.cz kráska a zároveň přiznává, že v porodnici, kde by měla rodit, se vyskytl koronavirus. 

V porodnici, kde jsem také rodila a kde doufám budu opět rodit, se před několika dny stal případ, kdy se personál od rodičky nakazil koronavirem. A teď jsou všichni v karanténě. Není to jednoduché. Upřímně na to ani nechci moc myslet a doufám, že v květnu už to bude jiné.“ 

Celá rodina je tak zavřená v bytě, ale Alena si nestěžuje, přečetla všechny knihy, začala víc vařit a samozřejmě pomáhá synům s učením. „Karanténa je sice náročná na psychiku, ale fyzicky jsme všichni odpočatí. Ještě pár týdnů a vyhladí se mi snad i vrásky,“ usmívá se optimistická Šeredová. 

Celý rozhovor s Alenou Šereodvou čtěte zde.

VIDEO: Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích!

Video
Video se připravuje ...

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií