Pro každou ženu je mimořádně těžké srovnat se s trvalými následky, které zanechá na těle nějaké zranění či nehoda. Obzvlášť složitá je taková situace, pokud jde o dívku, jež své živobytí postavila na ukazování krásné tváře a díky tomu na propagaci různého zboží od zkrášlovadel po prací prášky. Týnuš Třešničková proto pochopila, že od léta roku 2018 už její život nikdy nebude stejný.

Daleko víc než dřív se teď mladá youtuberka snaží své fanoušky přesvědčovat o tom, že vnitřní krása je podstatnější než bezchybná tělesná schránka. A aby jen nekázala vodu a sama si hrdlo neprolévala vínem, musí i Týnuš Třešničková čas od času přejít ke skutkům. A tak to udělala i teď, když se na svém instagramu ukázala, jak je její obličej aktuálně na tom. 

A byť příspěvek okomentovala slovy „žádný make-up a jsem spoko,“ až tak spokojená zjevně influencerka nebude. Krátké video totiž pořídila se sluncem v zádech, tedy tak aby ji neosvětlovalo příliš a jizvy po popáleninách přece jen tolik nebyly vidět. Navíc influencerka vlastním jménem Kristýna Třešňáková svůj příspěvek umístila do sekce takzvaných instastories. Tedy příběhů, které sociální síť automaticky po čtyřiadvaceti hodinách odstraní. Jak aktuálně vypadá tvář Týnuš Třešničkové bez líčidel, zjistíte v galerii. 


VIDEO: Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh?

Video
Video se připravuje ...

Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh? Falcon

Fotogalerie
45 fotografií