Přestože bude zpěvačce Daře Rolins za pár let padesát let, a takové „půlstoletí na krku“ zní hodně depresivně, nikdo by jí takový věk dozajista netipoval. Tvář si udržuje díky zákrokům estetické medicíny i kosmetickým přípravkům hladkou a bez vrásek a tělo má sošné jako antická bohyně.

Například ty její břišáky, z těch se vysloveně tají dech. A navíc je má pevné jako skála. Není divu, že je často ukazuje, jak ve svých eroticky laděných klipech, tak i na instagramu. Pokud jste si ale mysleli, že byla Dara, co se proslavila dojemným duetem s Karlem Gottem (†80) Zvonky štěstí, se svou postavou vždycky spokojená, jste na omylu!

I ona se totiž v minulosti musela potýkat s nízkým sebevědomím kvůli něčemu, co „hyzdí“ tělo každé druhé ženě - kvůli striím. „Když mi bylo dvacet, měla jsem mnohem větší balíček komplexů než teď. A to jsem byla mladší, zemská přitažlivost na mé tělo tak neútočila, a i těch vrásek bylo mnohem méně,“ nechala se slyšet půvabná plavovláska pro slovenský magazín Pluska.sk.

Přestože by podle fotek, jimiž se často chlubí na sociálních sítích, měl člověk dojem, že se svlékáním žádný problém nemá, ona naopak zavzpomínala na chvíli, kdy jí bylo hodně úzko, když měla sundat svršky… „Pamatuji si na moment, kdy mi bylo nepříjemné svléknout se před borcem, protože jsem se styděla za své strie. V duchu jsem si tehdy říkala - panebože, jestli mi je začne počítat, tak nikdy neskončí. Takže ano, dámy, i já je mám, ty strie. Na zadku a kdoví, kde všude ještě. Teď se mi to zdá směšné až absurdní, že jsem takhle kdy uvažovala,“ vrtí nad svým mladším já Dara hlavou.

V naší galerii si můžete prohlédnout všechny Dařiny proměny - od rozkošné talentované holčičky po sexy samici, jakou je nyní.

VIDEO: Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první 

Fotogalerie
100 fotografií