Psal se rok 2012, když se hudebníkovi Petru Jandovi v květnu narodila jeho dosud (a snad) nejmladší dcera Rozárka (7). Nedlouho nato v srpnu porodila svoji prvorozenou dceru Marušku zpěvačka a Petrova dcera z prvního manželství Marta Jandová (46) svému manželovi, gynekologovi Miroslavu Vernerovi (43). Tak se přihodilo, že se Rozárka stala tetou už v necelých třech měsících svého života!

Vztahy v rodině jsou vřelé, a tak se holčičky vídají a navštěvují. Důkazem toho je roztomilá fotka s pejskem, k níž napsala Marta Jandová všeříkající popisek. „Neteř a teta. V době rouškové,“ dodala zpěvačka a nelze si nevšimnout, že i přesto, že jsou dívky v kruhu rodinném kdesi neznámo na louce, obě mají poctivě nasazené roušky. Otázkou jen zůstává, kde je Jandova starší dcera Anežka (10), kterou má také se svojí bývalou fanynkou a spoustu let už manželkou Alicí Jandovou (37).

Marta Jandová tráví současné dny v karanténě a s dcerou Maruškou, jež oplývá krásnými blond kadeřemi a jejíž tvář na sociálních sítích skrývá, chodí na pravidelné procházky do přírody.

VIDEO: Petr Janda prozradil, proč lidi nemusí jeho dceru: Pobyt v zahraničí ji změnil! 

Video
Video se připravuje ...

Petr Janda prozradil, proč lidi nemusí jeho dceru: Pobyt v zahraničí ji změnil! Pavlína Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
47 fotografií