Veronika Žilková se před několika málo dny vrátila do Česka z Izraele, kde pobývala se svým mužem Martinem Stropnickým (63), co v Tel Avivu pracuje coby diplomat. Na dlouhých 14 dní musí být uzavřená i s nejmladší dcerkou Kordulou (14) v domácí karanténě, stejně jako všichni, co přiletí ze zahraničí. A takové „domácí vězení“ je ideální příležitostí k tomu, aby si člověk zavzpomínal a prošel rodinné fotky… Proto herečka sdílela rozkošnou fotku s dcerou Agátou Prachařovou z dob, kdy příležitostná modelka a moderátorka byla ještě batole.

Agáta, co v těchto dnech řeší rozvod se svým mužem Jakubem Prachařem (36), často na sociálních sítích schytává kritiku za to, jak se při pózování do objektivů tváří: Málokdy se totiž přirozeně usmívá, většinou mívá pořádný „duck face“. Žilková se proto rozhodla, že to uvede na pravou míru: „Nešpulí pusu, prostě ji takovou má od narození,“ napsala herečka ke snímku, na němž se malinká Agáta, s tvářičkou zamazanou od jídla, směje od ucha k uchu. Ve vysmátém batoleti by jenom těžko někdo hledal budoucí účastnici Miss roku 2005, která se nakonec pro svůj půvab umístila jako třetí.

„Špulí ji pořád, ale jinak,“ polemizovaly s Žilkovou však její fanynky, které na fotce zaujal i docela jiný detail: A to, jak mlaďounce tehdy slavná herečka působila. Když přišla Agáta na svět, bylo jí teprve třiadvacet let. Nebojte se, počítáme dobře: Za pět dní, tedy 28. dubna, totiž někdejší skandalistka a hvězda všech večírků Agáta, co „zkrotla“ až po narození synka Kryšpína (8) a dcerky Mii (2), oslaví své pětatřicáté narozeniny.

VIDEO: Veronika Žilková přiznala: Svatba syna v ohrožení a pláč po hovoru s vnoučaty!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková přiznala: Svatba syna v ohrožení a pláč po hovoru s vnoučaty! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
80 fotografií