Na nedávném Dařině vánočním koncertu ji totiž Matěj doprovodil na ukulele. Společně tak vánoční atmosféru naladili písničkou Půjdem spolu do Betléma. Kytarista z kapely Wohnout navíc v jedné chvíli před svou bývalou láskou poklekl, jako by ji žádal o ruku.

Je tak jasné, že i když už roky netvoří pár, mají k sobě stále blízko. Jistě v tom hraje roli i fakt, že spolu mají dcerku a kvůli ní se vídají a musí spolu vycházet. Dokonce i na svátky. „Já jsem nezažil ještě v životě Vánoce, u nás v rodině a ani u Dary, že bychom hráli a zpívali. My sice Vánoce slavíme spolu, ale pouštíme si k tomu normální koledy, které nazpíval někdo jiný,“ prozradil totiž TopStaru Homola, jak to u nich bývá. 

Co se týče jejich hudební spolupráce, nemůže si ji Slovenka vynachválit. „Je to takové spontánní, nemáme to vůbec nacvičené, ale tím, že se vnímáme a jsme vcítěni jeden do druhého vzájemně, tak to nemůže dopadnout jinak než dobře. Minimálně pro nás dva,“ pousmála se Rolins, která od rozchodu s rapperem Rytmusem (42) neoznámila novou známost a pravděpodobně je stále sama.

Koncert pro ni byl přitom emociálně náročný, jelikož stále v duchu vzpomínala na nedávno zesnulou módní kritičku Blesku Františku Čížkovou (†67), která prý pro ni byla jako druhá maminka. „Moc mě to mrzí, protože se těšila na tento koncert a vím přesně, kde měla sedět. Takže je to smutné. Byla to lvice, přestože byla tak malinká, tak byla hrozně statečná,“ zavzpomínala na Františku blondýnka.

VIDEO: I Dara Rolins umí mluvit sprostě! Takhle se rozvášnila na křtu svého parfému

Video
Video se připravuje ...

I Dara Rolins umí mluvit sprostě! Takhle se rozvášnila na křtu svého parfému Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
48 fotografií