Zpěvák Jan Bendig, co se proslavil svou účastí v pěvecké soutěži SuperStar v roce 2009, se přesunul z centra hlavního města kousek za Prahu. „Doposud jsme byli v pronájmu, ale tohle je moje, proto si chci všechno udělat sám. Vím, že jsem se hodně zadlužil, ale platím za svoje,“ svěřil se na jaře letošního roku Blesku. Jak to u něj vypadá teď, tedy půl roku poté, co se společně s partnerem přestěhovali? „Pořád se zabydlujeme,“ vysvětluje Honza.

On sám se prý zaměřil na zařizování interiéru, který je téměř minimalistický a v černo-bílé kombinaci. „Dával jsem dohromady nábytek, montoval kuchyni. Lukáš na sestavování nemá trpělivost, vzal si na starost zahradu. Tam ho čeká ještě spoustu práce,“ myslí si nyní mladý muž, interpret písniček Bella Ciao (cover známého songu), Řekni mi nebo Čaje. Zatímco jeho přítel se realizuje na dvorku, Bendig je spokojený v kuchyni. „Po těch jedenácti letech, co jsem se osamostatnil, umím docela vařit. Jsem rád, že už sedm let mohu vařit nejen pro sebe, ale i pro Lukáše.“

VIDEO: SuperStar Bendig (26) se zadlužil kvůli bydlení! Teď má dům vedle kámošky Bagárové

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Bendig (26) se zadlužil kvůli bydlení! Teď má dům vedle kámošky Bagárové Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

V domě má dokonce i vlastní „trucovnu“. Je to šatna, kde má kostýmy, zrcadlo a všechny potřeby na vystoupení. Místnost slouží i jako zázemí pro seriál Roma Place, který se v domě natáčí. Tím nyní oba pánové žijí. „V tu chvíli se dům zaplní asi 15 lidmi. Lucka Bikárová na svou roli kývla ihned, Misska Mirka Pikolová se trochu rozmýšlela, ale pak se vrhla do práce. Ohlas od fanoušků je dobrý,“ pochvaloval Lukáš Rejmon, mimo jiné i autor zmíněného seriálu. Do klipů Honzy Bendiga pak také zve známé tváře, jako je například reportér České televize Richard Samko (42).

Přes plot, jak se říká, bydlí zase zpěvákova nejlepší kamarádka Monika Bagárová (26). V minulosti spolu nazpívali například hitovky Viva La Vida či Amen, další spolupráci ale prozatím neplánují. „Moniku úplně pohltila malá Ruminka. Věnuje jí veškerý čas,“ postěžoval si naoko známý romský umělec, jenž je ale hrdým „strejdou“. „Občas si Ruminku vezmu na ruku a pochovám jí nebo pohlídám. Mám ale obrovský respekt. Těším se, až bude větší, to si s ní i pokecám…“ plánuje si se smíchem.

VIDEO: Jak si Jan Bendig ještě donedávna bydlel? Mrkněte na jeho luxus v centru Prahy!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Jan Bendig ukázal, jak bydlí! Luxus v centru Prahy! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
43 fotografií