Dominika Gottová přiletěla v úterý kolem sedmé hodiny večer, už nějakou dobu předtím na ni ale na letišti čekal muž s kyticí, a dokonce s čelenkou s falešnými diamanty. Jeho jméno je Petr Veselý, muž, který se kdysi pohyboval i v okolí Ivety Bartošové...

Podle informací Blesku si spolu s Dominikou nějakou dobu píšou, a tak se zřejmě rozhodl bojovat o lásku a ještě blondýnku přimět, aby se nevracela k manželovi. Přímo na letišti se objali a pán, který je navíc Timovi trochu podobný, dokonce před Gottovou poklekl. (Zda to byla žádost o ruku, nebo něco úplně jiného, není jasné). Údajně jí nabízel i odvoz, ale nakonec Dominika odjela jiným vozem.

Poslední dobou, jako by se jí smůla lepila na paty, ovšem Dominika se nyní rozhodla problémům čelit přímo, a proto se vrátila do Česka, aby tu dořešila závazky, které tady má. Jedná se především o nějaké vedlejší příjmy a také musí vyřešit bydlení. Ve zkušební době přitom nedávno dostala výpověď z pražské prodejny lahůdek a k tomu přišla i o nemocenskou, a to z důvodu, že v době pracovní neschopnosti letěla do ciziny.

Ostatně ani ve Finsku se jí zřejmě nedařilo podle jejích představ. Ačkoliv to vypadá, že s manželem Timem Tolkkim (54) jsou už zase spolu, jejich finanční problémy zatím nezmizely, což Gottovou trápí. Dokonce natolik, že se v cizině dokonce pokusila o sebevraždu. Údajně se chtěla vrhnout z pátého patra hotelu, kde se svým mužem dočasně přebývali. 

VIDEO: Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den

Video
Video se připravuje ...

Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den David Turek, Jan Jedlička

„Velice se všem omlouvám. Byla jsem na dně, vypila láhev alkoholu a chtěla to ukončit! Nic se mi nedaří. V Česku jsem nešťastná a i ve Finsku jsem během pobytu pojala pocit, že nám s Timem nic nevychází...“ posteskla si prostřednictvím Blesku Slavíkova nejstarší dcera Dominika.

Zda opravdu chtěla skoncovat se životem, nebo to byl spíše demonstrativní pokus, není jasné. Každopádně kvůli tomuto pokusu o sebevraždu zmeškala letadlo do Prahy, když sem letěla poprvé. Do poslední chvíle tak nebylo jasné, zda to podruhé nedopadne nějak obdobně a Gottová skutečně do Prahy dorazí. Útěchou v náročných časech jí ale rozhodně může být sociální byt, který jí a Timovi finské úřady přikleply. Jí a muzikantovi, co trpí maniodepresivní poruchou, totiž možná spadne do klína třípokojový byt velký 79 m², navíc v oblasti, kde dvojice dříve společně žila. Dominika doufá, že si v Helsinkách sežene také práci.

VIDEO: Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou David Turek, Lukáš Červený

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Fotogalerie
87 fotografií