Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Silvestrovská bilance: Jak se po roce s covidem změnil život Belohorcové, Pazderkové a dalším?

/
  • Rok celebrit
    1. ledna 2021 ● 05:02

    Všichni se sice snaží užít si i letos svátky spojené s koncem roku v klidu a míru, nutno si ale přiznat, že ty letošní jsou přece jen něčím jiné než dřív. Jak to vypadalo u oblíbených českých tváří v době, kdy ještě nikdo neměl o viru covid-19 ani ponětí? A co se u nich za poslední rok změnilo?

    31. 12. 2019 Čína přiznala světu, že se v jejich zemi šíří nový nebezpečný virus, konkrétně vše začalo ve městě Wu-chan. Do té doby nikdo netušil, že nemoc už brzy ovládne celý svět a ochromí všemožné aktivity volnočasové i pracovní. Jak si tedy užívaly celebrity Vánoce v dobách, kdy vše bylo takzvaně zalité sluncem a planetu nepustošil covid-19? A jak se jim v roce 2020 změnil život?

  • 1.

    Andrea Bezděková (26)

    Moderátor a sporťák CNN Prima News Petr Vágner měl poslední rok opravdu divoký. Nejdříve skončil jako moderátor ve společenském magazínu Top Star, jenž nahradil na novém kanále pořad Showtime, a do toho patrně již nějakou dobu řešil manželské problémy, které vyústily v rozchod s manželkou a novou láskou v podobě realitní makléřky a manželky ředitele TV Nova Silvie Vlčkové (43).

    A ani samotný covid se Petrovi, který nyní uvádí sportovní noviny, nevyhl. S tím se musel popasovat letos v říjnu a že mu nemoc dala zabrat, dokazovalo shozených 11 kilo především patrně svalové hmoty.

    Vánoce hvězd: Petr Vágner
    Autor: Instagram

  • 2.

    Petra Svoboda (37)

     

    Herečka Andrea Růžičková si o loňských Vánocích udělala fotku s manželem Mikolášem (41) a synkem Tobiášem (3). V té době byl ještě malý Jáchym v bříšku. Na svět přišel na Silvestra, tedy krátce před vypuknutím trýznivé pandemie.

    Vánoce hvězd: Andrea Kerestešová Růžičková s rodinou
    Autor: Instagram

  • 3.

    Laďka Něrgešová (44)

     

    Herečka a moderátorka Iva Pazderková jako umělkyně pandemii pocítila hořce. Když odpadla práce, měla o to více času věnovat se sama sobě. Volný čas opravdu naplno zúročila a během roku se stihla připravit na soutěž bikini fitness za podpory zpěváka Vaška Noida Bárty (39). Ze 17 účastnic se umístila desátá, což byl bezesporu an začátečnici obrovský úspěch.

    Méně úspěšná už bohužel byla během své poutě do španělského Santiaga de Compostela. Po několik dnech to s partnerem ze zdravotních důvodů vzdali a zamířili rovnou do nemocnice.

    Vánoce hvězd: Iva Pazderková
    Autor: Instagram

  • 4.

    Petr Vágner (43)

     

    Cvičitelka Hanka Kynychová dopady koronavirové pandemie těžce odnesla. Jak sama Blesku přiznala, letošní Vánoce budou poněkud chudší a její dvanáctiletá dvojčata si mohou nechat jen zdát, že by pod stromečkem ležela hromada dárků. Musí se zaplatit nájem a složenky, což se dělá bez příjmů kvůli uzavřeným sportovištím poměrně těžko.

     

     

    Vánoce hvězd: Hanka Kynychová
    Autor: Instagram

     

  • 5.

    Andrea Růžičková (36)

     

    Aneta Vignerová díky rodičovské dovolené důsledky pandemie příliš nepocítila. Možná spíš její partner, scénárista a režisér Petr Kolečko (36). Hlavní ale je, že od února mají doma o Kolečko víc! Páru se totiž narodil syn Jiří, a tak jsou letošní Vánoce pro ně výjimečné i v tom pozitivním slova smyslu, jsou totiž poprvé ve třech.

    Vánoce hvězd: Těhotná Aneta Vignerová
    Autor: Instagram

  • 6.

    Iva Pazderková (40)

     

    Moderátor Honza Musil po všech životních peripetiích, ke kterým neodmyslitelně patří jeho vážný úraz páteře, který utrpěl před dvěma lety, má poměrně šťastné období. Letos v srpnu se jeho dcera z prvního manželství Lucie (35) vdala a v listopadu přivedla na svět dceru Viktorii. Musil se svým partnerem Jakubem Bialým (30) si tak užívají už tři vnoučátka.

    Vánoce hvězd: Honza Musil s partnerem
    Autor: Instagram

  • 7.

    Hanka Kynychová (52)

     

    Dopad koronaviru na život moderátorky Zuzany Belohorcové byl poměrně fatální. Kvůli špatné zdravotní péči a byznysu v USA se spolu s rodinkou rozhodla po letech odstěhovat ze slunného Miami. Dům, který pronajímali turistům a po rekonstrukci se do něj chtěli přestěhovat, nyní prodávají v přepočtu za 56 milionů korun a přesídlili výrazně blíž ke své rodné domovině. Jejich novým domovem se totiž v září stala španělská Marbella.

     

    Vánoce hvězd: Zuzana Belohorcová
    Autor: Instagram

  • 8.

    Aneta Vignerová (33)

     

    Ani expartnerce hokejového boha Jaromíra Jágra (48) a moderátorce Sportovních novin na Nově Inně Puhajkové se nákaza koronavirem nevyhnula. Kvůli pozitivnímu testu se stáhla na čas z obrazovek a fanouškům to přiznala v listopadu v okamžik, kdy už jim bylo podezřelé, že se v pravidelné relaci dlouho neukázala.

    Vánoce hvězd: Inna Puhajková
    Autor: Instagram

  • 9.

    Honza Musil (53)

    Herec Václav Kopta a moderátor cukrářské show Peče celé Česko svedl s covidem opravdu lítý boj. Na sociální síti přiznal, že mu bylo opravdu zle, potýkal se s horečkami a takřka dva týdny nevylezl z postele. Z toho důvodu se pohoršoval nad každým, kdo tvrdí, že koronavirus neexistuje. Za svá ostrá slova si pak vysloužil od některých takovou kritiku, že se prý bál nějaký čas i vyjít z domu, ač už covid pozitivní nebyl.

    Vánoce hvězd: Václav Kopta s manželkou Simonou Vrbickou
    Autor: Instagram

  • 10.

    Zuzana Belohorcová (44)

     

    Jako muzikálová hvězda Kamila Nývltová kvůli koronavirovým opatřením příliš nezazářila. Zato ale uběhla půlmaraton, maká na sobě, a aby neusnula na vavřínech a byla produktivní a zároveň si vydělala i nějakou tu koronu, pekla na zakázku vánoční cukroví.

    Vánoce hvězd: Kamila Nývltová
    Autor: Instagram

  • 11.

    Inna Puhajková (34)

     

    U Mariany Prachařové a v její slavné rodině se toho za poslední rok událo až až. Přišla o švagrovou, protože se její bratr Jakub Prachař (37) rozvedl s Agátou Hanychovou (35), a také se u ní v období karantény znovu ozvala psychická porucha. Zatímco před lety ji trápila anorexie, teď se, jak nedávno přiznala, potýká s ortorexií. To znamená, že až úzkostlivě řeší své stravování, co a kolik toho s ní a jaké to má výživové hodnoty.

    Vánoce hvězd: Mariana Prachařová
    Autor: Instagram

  • 12.

    Václav Kopta (55)

     

    Už druhé Vánoce slaví modelka a zpěvačka Jitka Boho bez manžela Lukáše (34). Toho ale letos nahradí její nový partner. Jitka se totiž zamilovala do sympatického režiséra Matěje Lišky (43), se kterým se seznámila při natáčení, kde si nešťastně přivřela prst do dveří auta. Au!

    Vánoce hvězd: Jitka Boho s dcerou
    Autor: Instagram

  • 13.

    Kamila Nývltová (31)

     

    Zatímco loni misska a modelka Tereza Fajksová fotila u vánočního stromečku roztomilou dceru Lilien (21 měsíců), letos už se těší na dalšího člena rodiny. Modelka je v šestém měsíci a čeká tentokrát chlapečka.

    Vánoce hvězd: Tereza Fajksová ukázala dcerku
    Autor: Instagram

  • 14.

    Mariana Prachařová (26)

     

    Modelka a influencerka Nikol Švantnerová se až do rozšíření koronaviru nezastavila. Obrážela jednu akci za druhou nebo byla neustále za hranicemi a cestovala po světě. To se ale letos změnilo, a tak využila Nikol přebytek volného času produktivně a s přítelem fotbalistou  Patrikem Dresslerem (30) se přestěhovala do nového domu na venkov.

    Vánoce hvězd: Nikol Švantnerová s partnerem
    Autor: Instagram

     

  • 15.

    Jitka Boho (28)

     

    Moderátorka Primy Gábina Lašková se na začátku září stala dvojnásobnou maminkou, těhotenství si tak „užila“ pěkně v karanténě. Ani pak to ale neměla jednoduché. Dramatický porod, při kterém se novorozený syn Vincent málem uškrtil na pupeční šňůře, a následné šestinedělí plné vyčerpání, horeček a splašených hormonů, daly Gábině pořádně zabrat.

    Vánoce hvězd: Gábina Lašková
    Autor: instagram: Gábina Lašková

  • 16.

    Tereza Fajksová (31)

     

    Zpěvačka Markéta Konvičková může na rok 2020 vzpomínat jako jedna z mála více než vesele. Byl pro ni totiž zlomový. Zatímco loni se potýkala s nádorem na vaječníku, letos ji partner René Kuboš požádal o ruku, porodila dcerku Amálku (2 měsíce) a přestěhovali se do vysněného domečku.

    Vánoce hvězd: Markéta Konvičková
    Autor: Instagram

     

  • 17.

    Nikol Švantnerová (28)

     

    Ben Cristovao kvůli koronaviru nejen že nemohl cestovat, jak byl zvyklý, ale také přišel o účast v soutěži Eurovize, která se kvůli pandemii musela zrušit.

    Vánoce hvězd: Ben Cristovao
    Autor: Instagram

    VIDEO: Kdo z celebrit věří na Ježíška?

    Video
    Video se připravuje ...

    Kdo z celebrit věří na Ježíška? Adam Balažovič

    Fotogalerie
    50 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy