Reakce některých spoluobčanů jím opravdu nemile otřásla. „Neměl jsem to dělat, to už teď vím. V těch horečkách jsem měl ale pocit, že to udělat musím,“ svěřil deníku Aha! Kopta.

Vzkaz hlupákům

Přitom neudělal nic jiného, než že popsal své příznaky nemoci s tím, že všem přeje, aby se jim koronavirus vyhnul. „Všem, kteří tvrdí, že covid-19 je virtuální manipulace sloužící mocným tohoto světa k jeho ovládnutí, vzkazuji jediné. Jste hlupáci a modlete se, aby se tenhle sekáč nepodíval také na vás! Všem ostatním přeji hodně zdraví a optimismu,“ napsal na sociální síti. „Takže mi jako nic není? Ty propocené noci, ranní zimnice, to je vlastně jenom takový Matrix? Kdybych neměl už desátý den horečku 39, tak se tomu zasměju,“ komentoval Kopta. A to bylo všechno.

VIDEO: Moderátor Kopta po Českém lvu: Proč jsem začal abstinovat?

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Kopta po Českém lvu: Proč jsem začal abstinovat? David Turek, Jan Jedlička

V němém úžasu

A stalo se, co nečekal ani ve snu. Dostal na stovky zlých reakcí typu: „Nedělej, že umíráš! Můžeš si za to sám! Kdybys nebyl tlustej, nechytneš covid...“ Po jejich přečtení zůstal Kopta v němém úžasu. „Úplně mě to ochromilo,“ prozradil. Není divu, že chce být teď nějaký čas v ústraní. „Raději ani nevycházím z domu,“ dodal.

Kamarád Lichtenberg: Je to hnus!

„Vašek není žádný bolestínek. A rozhodně nic takového nepsal, že by se litoval nebo aby na sebe upozornil. To on nemá skutečně zapotřebí... Je to hnus! “ reaguje na drsné útoky na svého kamaráda muzikálový producent Oldřich Lichtenberg (56). „Je to hodný a bezelstný chlap, kterému nejsou ostatní lhostejní. A já se k němu přidávám – lidi, dejte na sebe pozor! Covid není žádná sranda, je to nebezpečný parchant,“ dodává.

VIDEO: Václav Kopta: Natáčení mu přivodilo zdravotní problémy!

Video
Video se připravuje ...

Václav Kopta: Natáčení mu přivodilo zdravotní problémy! Pavlína Horáková, Jan Jedlička

Fotogalerie
29 fotografií