Herec, který je divákům známý především rolí Matyho Bojana ze seriálu Sestřičky Modrý kód, zprávu o své nemoci zveřejnil sám na sociálních sítích. Od pondělí mu prý volají z médií s tím, zda může potvrdit, že má covid.

„Ne, nemůžu! Nepotřebuju z mého zdravotního stavu dělat mediální senzaci nebo na sebe zrovna tímto způsobem upozorňovat, jelikož mi to připadá zbytečný,“ myslel si původně Gránský. Jenže člověk míní...

VIDEO: David Gránský o dítěti: Rodičovské plány mu zhatil koronavirus!

Video
Video se připravuje ...

David Gránský o dítěti: Rodičovské plány mu zhatil koronavirus! Kisa Císařová

Když se k němu dostaly informace ohledně nedělních nepokojů v centru Prahy a demonstrací na Staroměstském náměstí, pořádně ho to namíchlo a donutilo ho to, aby se ozval. „Nicméně... dnešní událost mě tak nadzvedla, že to nemůžu nechat bez komentáře,“ píše sám David.

„Ano, vyšly mi v pondělí pozitivní výsledky. Ano, bylo mi fakt zle. Ano, jsem doma v karanténě. Ano, v žádném případě nechci nikoho nakazit, ohrozit,“ vysvětloval herec a zpěvák, který zazářil také v show Tvoje tvář má známý hlas.

Zřejmě měl dojem, že takto je třeba se v současnosti chovat, jenže když viděl záběry z demonstrací, nevydržel to a musel říci následující: „Svět se zbláznil. Rouška je náhubek? Tohle že je svoboda projevu? Maximálně výsměch všem zdravotníkům!“ zlobí se muzikálový představitel Ludvíka a Filipa v Muži se železnou maskou.

VIDEO: Kristýna Frejová a David Gránský to rozjeli po tiskovce TV Prima. Do varu je dostala Včelka Mája!

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Frejová a David Gránský to rozjeli po tiskovce TV Prima. Do varu je dostala Včelka Mája! David Kundrát

Fotogalerie
53 fotografií