Rapper Separ, vlastním jménem Michael Kmeť, a jeho životní partnerka Martina Csillaghová, známější pod svým uměleckým jménem Tina, se na internetu svěřili se svým rozchodem již v srpnu. To byl pro mnohé jejich fanoušky velký šok, na první pohled totiž tvořili krásný, málem idylický pár, společně vychovávali jak společnou dcerku Tiu Lilianu (5), tak i Tinina syna Leonarda (7) z předchozího vztahu. Rapper byl navíc Tině oporou v její těžké nemoci - exotická kráska totiž trpí roztroušenou sklerózou, kterou však nijak neléčí. Půvabná Tina, která v minulosti na našich obrazovkách moderovala SuperStar i Hlas Česko Slovenska, si sice svůj účet na sociálních sítích zrušila, Separ však byl podstatně sdílnější.

Na instagramu pak detailně popsal, že v jejich vztahu se trhliny nacházely už delší dobu. „Vždy pro nás byla rodina na prvním místě, ale témata, o kterých jsme si povídali, jsme začali vidět z různých úhlů a nenacházeli průnik. Proto jsme se po velmi těžké a vůbec ne jednoduché úvaze rozhodli, že dokud to jde v lásce a míru, necháme jeden druhého jít svou cestou. Navždy rodina, kterou spojuje nádherných sedm let a dvě dokonalé děti! Jen jsme se rozhodli nepokračovat dále jako pár. Nebylo to jednoduché rozhodnutí,“ líčil. Zdálo se tedy, že rozvod vzešel jednoduše z rozdílnosti jejich povah – nyní to však vypadá, že za rozpadem jejich vztahu stojí mladá blondýnka Cynthia (21), s níž Separ v minulosti spolupracoval.

VIDEO: Slovenský rapper zbil fanouška na koncertě! Co se stalo? 

Video
Video se připravuje ...

Slovenský rapper zbil fanouška na koncertě! Co se stalo? Redakce Blesk

Vnadná kráska, kterou s rapperem prý pojí dlouholeté přátelství, totiž nafotila rapperovu kolekci oblečení, například plavek, a kromě toho účinkovala i v jeho klipu. Cynthia pak na jejich společnou fotku zareagovala všeříkajícím emotikonem ve tvaru srdíčka… a to už vyvolalo diskusi.

„Pokud tě Separ vyměnil za Tinu, tak se může stydět,“ reagovala například jedna šokovaná fanynka. „Vůbec nechápu, odkud se ví, kdo se s kým rozešel a kdo s kým chodí. Hned se vyvozují závěry jako u věštkyně,“ zapojil se do debaty rozezlený Separ, jenž v jedné z odpovědí rozčarovaným příznivcům mimoděk přiznal, že už je rozvedený… Zda to ale bylo doopravdy kvůli vnadné plavovlásce s dokonalým tělíčkem, to ukáže až čas.

VIDEO: Slovenskému rapperovi hrozí 10 let za mřížemi

Fotogalerie
51 fotografií