Sympatická tmavovláska se vdala v Nitře, protože odtud pochází její tatínek. Velkou roli sehrála i skutečnost, že si s Filipem své ANO chtěli říct před Bohem a oba je okouzlil kostelík na Zoboru. Na přípravy jejich velkého dne měli dnes už novomanželé přibližně dva roky.

„Když mě Filip požádal o ruku, věděla jsem, že chci kráčet životem právě s ním. Celý čas příprav byl pro mě obdobím lásky. Od řešení všech těch hlavních organizačních věcí, až po ty nejmenší detaily. Snažili jsme se, aby ten den byl pěkný pro všechny naše blízké. Ale to se asi snaží úplně každý. Pro mě osobně bylo důležité, aby si hosté odpočinuli a v ten den už jen oslavovali,“ řekla dva dny po svatbě pro deník Topky.sk Veronika.

VIDEO: Libor Bouček detailně popsal svou třetí svatbu! Proč chyběl Gott?

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček detailně popsal svou třetí svatbu! Proč chyběl Gott? Markéta Reinischová

„Děkuji nejmilejší paní majitelce svatebního salonu za splnění mých představ o šatech a Ivetce, která mi je přešila tak, abych se cítila tak trochu jako z pohádky,“ dodala zpěvačka, které to v bílé rozevláté róbě opravdu neskutečně slušelo. I účesem, líčením a vlečkami přes ramena připomínala Popelku ze Tří oříšků...

VIDEO: Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«. Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií