Marie, která se zapsala do srdcí diváků coby Saša v sitcomu Comeback, na sociální síti přiznala, že dostala nabídku, zda by své tělo nevyfotila pro projekt na podporu žen po porodu. „No, nevyfotila, protože já se nikde ukazovat nechci. Já se za to svoje momentálně stydím,“ přiznala zrzečka svou prvotní reakci.

„Jenže mi to zůstalo v hlavě. Tohle nebyla žádná průkopnická fotka, to měl bejt vtípek, kde je jenom prst a tělo mimo záběr, jako že haha, těhotný ještě možná, ale po dvou porodech už prostě na instagram, tělo, nesmíš,“ vyprávěla na instagramu herečka, která v létě 2018 přivedla na svět dcerku Alfrédu, k níž letos na jaře přibyl ještě bráška Rudolf. 

Pak si ale uvědomila, že její pohled na věc není správný, ačkoliv by se s ním jistě mnoho žen ztotožnilo. „Pak mi to přestalo připadat vtipný. Jak nesmí? Kam nesmí? Próč?!! Dyť toho se mnou tolik zažilo, dyť jiný nemám! Dyť dokonalost života je uspat dokonalý miminko na nedokonalým těle! Dyť dokonalost je, že dokonalost dostane jinej význam!“ přiznala Doležalová a připojila takovou fotku, na níž je pravda vystavena všem na oči - herečka má po dětech ještě bříško, ale nebojí se to přiznat. Jistě by ho zvládla zamaskovat, případně by méně odvážné ženy zvládly jiným úhlem také trochu skrýt, ale Marie do této výzvy šla s vervou a upřímností sobě vlastní.

Upřesnila také, že rozhodně nebrojí proti »dvacítkám« se štíhlými křivkami a nehlásí ani, aby člověk pěstoval jen duši a na tělo kašlal. „To ne, jen chci říct, źe když chci něco změnit, vždycky se to přeci musí s jemností a hlavně s láskou. Ženy, milujme svá těla VŽDYCKY, nikdo jinej to za nás neudělá. Měňme se kvůli sobě, ne kvůli nim,“ vzkázala všem dámám v obdobné situaci Marie, které jistě pomáhá, že má vedle sebe milujícího partnera Marka Zelinku (33), s nímž se seznámila ve StarDance.

VIDEO: Vítěz StarDance Marek Zelinka: Nabídku na další ročník jsem odmítl, radši mám divadlo

Video
Video se připravuje ...

Vítěz StarDance Marek Zelinka: Nabídku na další ročník jsem odmítl, radši mám divadlo Tereza Kovářová

„Stejně je mě na tý fotce půlka. Půlka! Ne, že bych se viděla celej život jako ošklivá, ale vždycky mi chyběl POCIT, že jsem krásná. Vždycky jsem ho tak strašně chtěla mít! Třeba ho jednou najdu. A nebo si se zavřenýma očima jednoho dne, třeba už zejtra, uvědomím, že daleko víc je jinej pocit. Ten, že miluju. Ten, že žiju,“ dodala v silném příspěvku na sociální síti Doležalová a označila hnutí Zanormálníholky. 

V komentářích se jí okamžitě začaly množit obdivné vzkazy za statečnost, ale i ujišťování o tom, že je i se svými nedokonalostmi přesto krásná. Vyjádřily se i Maruščiny slavné kolegyně Iva Pazderková (40), Dagmar Havlová (67), Berenika Kohoutová (29) či Aneta Krejčíková (29). Ovšem nejvíc vděčné budou za toto gesto Doležalové jistě všední ženy a (nejen) maminky, které jsou na tom podobně a ví, že mít se rád (se vším všudy) není žádná procházka růžovou zahradou.

VIDEO: Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? 

Video
Video se připravuje ...

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Fotogalerie
58 fotografií