Sympatická rusovláska Marie Doležalová je maminkou jak malé Afrédy (necelé 2 roky), tak i synka Rudolfa, který přišel na svět minulý měsíc. Sama ovšem přiznává, že co se týče výchovy, přistupuje k ní velice volně. „Já tak strašně nerada týhle holčičce říkám ne…,“ přiznává kajícně Doležalová, která svého osudového partnera našla díky taneční soutěži StarDance … když hvězdy tančí. Vousatý Marek Zelinka (34) se záhy stal jejím partnerem nejenom na tanečním parketu, ale i v životě a z jejich vzájemné lásky pak vzešly dva uzlíčky štěstí s poměrně neobvyklými jmény.

„Moc se mi líbil článek na Nevýchova.cz, že člověk má vytyčovat dítěti své hranice, že má zakazovat až to, co doopravdy vadí jemu, a ne to, co by mu MĚLO vadit podle příbuzných. Dělá to ze mě brutálně benevolentní matku, to jsme teda všichni zvědaví, co z tý holky vyroste. Pyšná na to úplně nejsem, ale co s tím dělat, když jsem zjistila, že moje hranice jsou prostě daleko? Hodně daleko...,“ uznává Doležalová. „Takže uvidíme, ale člověk musí být i v mateřství sám sebou,“ zdůraznila herečka.

Sám sebou zůstává i Zelinka, jenž na Mariině instagramovém účtu zapózoval s maličkým Rudolfem. Jenže místo toho, aby ho držel v náručí, má ho v natažených pažích nad hlavou. Přestože dítě vypadá dostatečně jištěné jeho dlaněmi, přece jenom z této momentky nejednu maminku zamrazilo. Tím spíše, že vzápětí Doležalová prozradila, že si chlapeček léčí pupeční kýlu, následkem čehož mu vylezl pupíček. Podobné prostocviky by ale klidně mohly vést k uskřinutí kýly a následné operaci! „Promiňte, ale za to by vás žádný pediatr nepochválil…,“ podotkla kousavě jedna z Mariiných fanynek. Snad tedy miminko nebylo ve vzduchu dlouho a rodiče ví, co dělají.

VIDEO: Maruška Doležalová o Markovi Zelinkovi v roce 2016: Proč spolu ještě nebydlí?

Video
Video se připravuje ...

Maruška Doležalová alias Saša z Comebaku o milenci: Proč spolu ještě nebydlí? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Fotogalerie
68 fotografií