O tom, že má moderátorka Nora Fridrichová, hvězda publicistického pořadu 168 hodin, srdce na pravém místě, nejspíš není třeba pochybovat. Jenom krátce poté, co jako první vypadla z oblíbené taneční soutěže StarDance …když hvězdy tančí, se ihned ve skladech České televize angažovala v charitativní sbírce. Kromě toho podporuje i Klub svobodných matek a v době koronavirové krize, kdy má každý hluboko do kapsy, se angažuje v nákupech pro samoživitelky. Její potomci se zase zapojili do akce, při níž děti kreslí obrázky seniorům, co covid-19 odříznul od okolního světa a je jim smutno.

Nyní její samaritánství postoupilo na další level: Rozhodla se změnit osud jednomu opuštěnému zvířátku. „Kitty Tlapková z Turnova je z útulku a stala se novou členkou naší rodiny,“ pochlubila se Fridrichová na sociální síti sérií snímků rozkošné černobílé kočičky.

„Ač je jí 3/4 roku, neváží ani 2 kila, nějak zapomněla vyrůst. Pobyt v novém domově nicméně zahájila frontálním útokem na myši, kuny a potkany, jak ostatně patrno z fotek,“ dodala s humorem sobě vlastním. Tento krásný čin nezůstal bez odezvy a během chvíle si jak fotky, tak i sama moderátorka zasloužily několik stovek „lajků“.

VIDEO: Nora Fridrichová: Spolužáci ze základky mi zničili záda

Video
Video se připravuje ...

Nora Fridrichová: Spolužáci ze základky mi zničili záda Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
42 fotografií