Ambiciózní šestidílná série Zrádci České televize nastoupila v nedělní „prime time“, tedy v hlavní vysílací čas, ve velkém stylu. První díl si nenechalo ujít 1 milion a 7 tisíc diváků starších 15 let. Druhý díl však ztratil na dvě stě tisíc příznivců českých kriminálek, a ten třetí? Ten vidělo „pouze“ 746 tisíc lidí. Během dvou týdnů tedy ztratil více než 260 tisíc diváků, kteří podle všeho dali přednost SuperStar, soutěži, co kromě pěveckých výkonů vsází i na jímavé lidské příběhy. Tu totiž vidělo 784 tisíc lidí. Rozdíl je to sice na první pohled minimální, přesto však zásadní.

Přitom podle ohlasů na oficiální stránce České televize si diváci již pomalu, ale jistě zvykli na „epileptický“ styl, jakým režisér Viktor Tauš (46), jenž stojí mimo jiné například za syrovým krimi Vodník nebo detektivce Modré stíny, natočil tento svůj kus. „Super seriál, který stojí za přemýšlení… Ale ta kamera je hrozná, chvílemi musím koukat jinam a jen poslouchat, protože se mi motá hlava,“ stěžují si milovníci tohoto napínavého žánru. Mezi komentáři však tentokráte převažují pozitivní ohlasy: „Čím dál lepší a napínavější! Jsem zvědavá víc a víc,“ zaznívá zde nejčastěji. Mnozí také vyzvedávají herecký výkon Cyrila Dobrého (23), syna charismatického herce Karla Dobrého (50).

Třetím nejsledovanějším pořadem nedělního večera se stal publicistický pořad 168 hodin s Norou Fridrichovou (42), jenž si nenechalo ujít 549 tisíc lidí, a až na „bramborové“ pozici se umístila hořká komedie Petra Nikolaeva (62) Vybíjená. Na snímek, pro něhož byla předlohou novela Michala Viewegha (57), vsadila Prima. Ovšem ani fakt, že v něm hrála celá plejáda hvězd, od Michala Suchánka (54) s Richardem Genzerem (53) až po krásnou topmodelku Simonu Krainovou (47), nestačil k tomu, aby se na něj podívalo více než 526 tisíc diváků.

Teprve pak se v žebříčku umístily třeba Střepiny na Nově, které si zapnulo 451 tisíc lidí, zábavný Kabinet Dr. Honzáka na ČT1, co zaujal na 384 tisíc diváků, či americký western Bandolero! z roku 1968, jenž si na ČT2 mohlo vychutnat 325 tisíc milovníků tohoto – v dnešní době ne až tak populárního – žánru.

VIDEO: SuperStar: Leoš Mareš (43) utekl od soutěžícího! Proč?

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Leoš Mareš utekl od soutěžícího! Proč? TV Nova

Fotogalerie
45 fotografií