Podle oficiálních dat ATO v neděli večer sledovalo Zrádce na ČT1 832 tisíc diváků starších 15 let. Tak trochu na ně dotahovala ale TV Nova s nejnovějšími díly pěvecké soutěže SuperStar. Ten si nenechalo ujít 803 tisíc diváků stejné věkové kategorie.

Ovšem v případě diváků 15 - 54 se karty obrací a zatímco Zrádci se umístili na druhé příčce s 373 tisíci, SuperStar slavila vítězství s 478 tisíci.

Minulý týden přitom Zrádci měli 1 milion a 7 tisíc diváků starších 15 let, ztratili tedy téměř dvě stě tisíc příznivců české kriminální tvorby... což je číslo skutečně zarážející. Jenže je pravdou, že už po odvysílání prvního dílu si fanoušci České televize stěžovali na způsob, jakým je snímek natočený - a v druhém díle se toho mnoho nezměnilo. Pro mnohé je způsob, jakým režisér Viktor Tauš (46) pojal svou minisérii, prostě nekoukatelný, a v kritice si rozhodně neberou servítky.

„Zoufalství pokračuje. Zhulený kameraman se potácí zřejmě s mobilem v ruce, zvuk odpovídá také mobilu, nulová dramaturgie a režie, a tak divák jen sleduje bezradně scény bez nějakého pokusu o smysluplný střih. Filmařsky příšerné,“ ozývá se na oficiálních facebookových stránkách „čétéčka“. „Dala jsem tomu dneska druhou šanci, ale fakt to nejde. Jak mám ČT1 ráda, tak tentokrát prostě ne. Škoda...“ dodávají další zklamaní diváci.

Třetím nejsledovanějším pořadem nedělního večera se stal publicistický pořad 168 hodin s Norou Fridirichovou (42), jenž si nenechalo ujít 572 tisíc lidí. Teprve pak se umístila v žebříčku Prima s českou komedií Padesátka, kterou si zapnulo 546 tisíc lidí. Střepiny na Nově si získaly 527 tisíc, a 419 tisíc lidí zaujal zábavný Kabinet Dr. Honzáka na ČT1.

VIDEO: SuperStar: Sestry manikérky v souboji o postup!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Sestry manikérky budou bojovat o postup! TV Nova

Fotogalerie
55 fotografií