O tom, kdo do Peče celá země postoupí, rozhodovaly cukrářské hvězdy Josef Maršálek (37) a Mirka van Gils Slavíková (59). Bohužel švagrová Lucie Bílé neměla štěstí. 

„Nebyla jsem vybraná a chvála Bohu za to. Obrovská škola, protože jsem zjistila, že vše není jen o dortech, ale že lidi mají rádi i českou klasiku, a díky tomu jsem mohla poznat Pepíčka (Josefa Maršálka) mimo soutěž. Dnes se na soutěž dívám a říkám si, že ten stres bych nedala,“ svěřila se Blesku Adéla Zaňáková, která se pečení věnuje od dětství.

„Vše je, jak má být, nic se neděje bez důvodu. Peče celá země je nádherný pořad, na který se těším a smekám před všemi soutěžícími. A i když jsem tam nebyla, tak mi to dalo minimálně zamyšlení nad tím, co dělám nebo nedělám špatně a hlavně přátelství s Pepíčkem, které není jen o pečení, ale i o tom, že jsem poznala spřízněnou duši, kamaráda, co mi vždy zlepší náladu,“ dodala atraktivní brunetka.

Při pohledu na její dorty se tají dech, protože vypadají jako umělecká díla. Pro Adélu není problém propojit je i nějak se zákazníkem, pro něhož sladkost je. Na jejím dortu si pochutnává nejenom celá rodina, včetně Lucie Bílé, ale i další celebrity. K 78. narozeninám od ní dostal dort například Karel Gott (†80). Na jejích laskominách si pochutnali už i Peter Nagy (60), Jiří Bartoška (72) a spousta dalších.

VIDEO: Krásná švagrová Lucie Bílé chtěla do Peče celá země, ale nevzali ji! Na jejím dortu si pochutnal i Gott (†80)!

Video
Video se připravuje ...

Krásná švagrová Lucie Bílé chtěla do Peče celá země, ale nevzali ji! Na jejím dortu si pochutnal i Gott (†80)! Adéla Zaňáková

Fotogalerie
47 fotografií