Zuzana Norisová se svým manželem, hereckým kolegou Ondrejem Kovaľem (40), jehož si čeští diváci jistě okamžitě vybaví coby muzikanta Maxe z Účastníků zájezdu, a dcerou Julií (7) žije v domečku nedaleko Bratislavy. Toužili prý po soukromí a odtržení od shonu města a toho se jim zde dostalo ve vrchovaté míře. A přestože herečka přiznává, že dnes je na samotě uprostřed přírody šťastná, jedním dechem dodává, že ne vždycky tomu tak bylo. Dokonce ji tam prý napadaly ty nejčernější myšlenky! Té samoty totiž bylo na její vkus až příliš mnoho…

„Bydlíme tam už více než rok. Ze začátku jsem se tam strašně bála, všude okolo je tam tma, les… Muž mi to tam musel rozsvítit. Byly tam jenom takové ty komunistické lampy, opravil je, a teď tam mám takový spínač, když začíná být tma, tak jemně svítí, ale můžu si je dát víc, méně…“ líčila herečka, co se proslavila rolí křehké Terezky v muzikálu Rebelové, magazínu Nový Čas.

Také si prý nechali vyrobit velkou bránu a okna zajistit pořádnými žaluziemi. „Mě děsilo, že za těmi velkými okny vidím jenom černo… a že tu umřu. Bylo to fakt hrozné.“ Dokonce s manželem operovali s variantou, že to nedá a bude muset svůj vysněný domov opustit!

Ona samotná však nakonec pochopila, že nemá důvod k obavám. „Po půl roce jsem zjistila, že je to celé jenom v hlavě. Mnohem více se mi toho přece může stát ve městě,“ myslí si Norisová s odstupem času.

„V poslední době jsem toho hodně natáčela v Čechách, a i když mám Prahu ráda, přijde mi taková zrychlená. Teď se mnohem více těším na Slovensko, do toho našeho ráje,“ zdůraznila usměvavá herečka s tím, že nyní se do těchto míst už stěhuje stále více a více lidí – přestože jde oficiálně o chatovou oblast.

VIDEO: Hvězda Rebelů Zuzana Norisová: Bála se, že kvůli Tváři přijde o rodinu!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Rebelů Zuzana Norisová: Bála se, že kvůli Tváři přijde o rodinu! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
30 fotografií