„V rytmu - práce, 3 děti, domácnost - nás čeká lahůdka jménem stěhování, takže čekejte dost příspěvků na tohle nevyčerpatelné téma,“ svěřila se ani ne před dvěma týdny na instagramu Maurerová. A jak slíbila, tak se děje!

„Malý krok pro lidstvo, ale velký pro naši rodinu. Máme náš vytoužený byt, nový domov pro naši pětku. Dneska nám ho naši “hrdinové” z realitní kanceláře oficiálně předali,“ raduje se herečka u fotky, na které stojí mezi dveřmi nového bytu a v ruce radostně drží klíče od nového domova, který je zatím nezařízený. „Jdeme se hnízdit a hádat se, jakou barvu závěsů pořídíme,“ dodala s humorem šťastná představitelka seriálové kadeřnice Digi.

S partnerem, jehož identitu veřejnost stále nezná, tak začíná novou životní etapu. Spolu s nimi budou v novém hnízdečku pochopitelně žít i tři děti. Dvojčata Magdalenu a Josefa (11) má Michaela Maurerová s podnikatelem Milanem Kožíškem (49), s nímž se po své opilecké líbací nevěře v prosinci 2012 rozvedla. Tatínkem dcery Emmy (1) je pan neznámý, která jako by mu podle hereččiných slov z oka vypadla.

VIDEO: Míša Maurerová s dcerou: Kdyby měla vousy, je celý tatínek! 

Video
Video se připravuje ...

Míša Maurerová s dcerou: Kdyby měla vousy je celý tatínek! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií