Být pracující matkou, navíc trojnásobnou, není žádná legrace. Hvězda Ulice, známá ze seriálu jako kadeřnice Digi Stránská, o tom ví své. „Můj reálný život teď frčí tak zběsilým tempem, že ho nestačím ani zaznamenávat do toho instagramového, ale nebojte, žiju, dokonce zvládám někdy i dýchat. Emma začala chodit, já přestala všechno stíhat. Už nějak tuším, že je to jenom období, takže se zatím ještě nehroutím, ale...,“ postěžovala si tak trochu Míša Maurerová. Čtrnáctiměsíční dcerka jí pochopitelně dává pořádně zabrat a vyžaduje maminčinu maximální pozornost.

Tím ale povinnosti sympatické herečky zdaleka nekončí. Mimo jiné oznámila velkou novinku ve svém životě. „V rytmu – práce, tři děti, domácnost – nás čeká lahůdka jménem stěhování, takže čekejte dost příspěvků na tohle nevyčerpatelné téma,“ oznámila svým sledujícím na instagramu Míša, že s partnerem, jehož totožnost dodnes světu neodhalila, budují nové rodinné hnízdečko.

„A to jsem si k pondělním půstům dala ještě challenge jménem suchej únor. No, už aby tu byl březen!“ dodala s tím, že ani trošku alkoholu na uvolnění po náročném dni si nyní nemůže dopřát, protože se rozhodla přidat k výzvě, která praví: V únoru ani kapka alkoholu! A pro všechny, kdo se k této výzvě přidali, je to tento rok ještě trochu náročnější. Je totiž přestupný, což znamená o den abstinence déle...

VIDEO: Míša Maurerová s dcerou: Kdyby měla vousy, je celý tatínek! 

Video
Video se připravuje ...

Míša Maurerová s dcerou: Kdyby měla vousy, je celý tatínek! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
48 fotografií