Před rokem touto dobou se u Markéty Konvičkové začaly projevovat příznaky vážné nemoci. Hormonální dysbalance, otoky a padání vlasů zpěvačku trápilo několik měsíců a kontrola u lékaře odhalila vzácný nádor na vaječníku, který byl podle zpěvačky naštěstí nezhoubný. Léčba proto nemusela být tak fatální a jediné důsledky, se kterými se momentálně potýká, jsou stále dorůstající vlasy, kterých bývalé finalistce SuperStar bohužel tolik nezbylo.

Teď je ale Markéta skutečně šťastná! Má proč být. Její partner René Kuboš, který je povoláním letecký pilot, romanticky poklekl a zpěvačka odpověděla podle očekávání. „8.2.2020💍 Řekla jsem ANO! Důležité je, jaké máš životní priority a jak silné pilíře stavíš. My je společně budujeme s Rendou už šestým rokem a strašně se těším, že budu moci strávit zbytek života po tvém boku,“ rozplývá se Markéta na svém instagramu.

A jak se zdá, k zásnubám došlo na pozemku, kde páreček aktuálně staví nové hnízdečko lásky. Podle lokace na sociální síti je vidět, že Markéta a René mají v plánu zůstat na rodné Moravě. Rozhodli se totiž uhnízdit v Třinci. K úplné idylce už tak bude chybět jen přírůstek do rodiny...

„Mám obrovskou radost. Nejvíc!“ napsala pod příspěvek zpěvačka a nejlepší Markétina kamarádka Monika Bagárová (5), která sama sice pravděpodobně zasnoubená není, ale s partnerem, MMA bijcem makhmudem Muradovem (29) čeká miminko a je už v 6. měsíci těhotenství. „Moc gratuluji ❤️🌹 mám z vás vééélikou radost. Ať jste jen šťastný!“ napsal druhý Konvičkové nejlepší kamarád a též kolega z tehdejší SuperStar, zpěvák Jan Bendig (26), který je sám v registrovaném partnerství se svým manažerem Lukášem Rejmonem.

VIDEO: Markéta Konvičková přiznala, že jí vypadaly vlasy! Co se děje? 

Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková přiznala, že jí vypadaly vlasy! Co se děje? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
44 fotografií