Pořad, který uchvátil nejen zapálené kuchtíky a cukráře, slaví nevídaný úspěch a i nadále pokořuje nejen konkurenci, ale týden co týden i vlastní výsledky sledovanosti. Ani tentokrát žebříček sledovanosti s ohledem na show, kde se parta zapálených cukrářů snaží uspokojit porotu svým pečícím umem, nezklamal. Sobotní díl 22. února si pustilo 1 milion a 376 tisíc diváků starších 15 let! Což je zatím nejvíc ze všech dosavadních epizod. Na druhém místě s propadným rozdílem se ve stejném vysílacím čase umístila Nova. Fantasy film Zloba - královna černé magie s Angelinou Jolieovou (44) v hlavní roli si pustilo 583 tisíc diváků 15+. Těsně na bronzové příčce se umístila třetí série krimi seriálu Polda s Davidem Matáskem (57), který k obrazovkám přilákal 533 tisíc diváků ve stejné věkové kategorii.

Poslední epizoda kulinářského pořadu Peče celé Česko se stala vítězem nejen sobotního večera, ale i celého dne. Diváci mohli sledovat poslední pečení maminky v domácnosti Lucky, která nejdřív dle poroty přílliš nezvládla první zadání v podobě ovocných knedlíků. Lucii kritika poroty rozplakala a bohužel ani další výzva nebyla pro ni záchrannou berličkou. Lucčin dort Pavlova byl podle porotců nedopečený, byly v něm cítit syrové bílky a nezachránily ho ani okrasné čokoládové kvítky. Verdikt poroty tak nebyl příliš překvapující, když Lucii vyřadila z kola ven, tudíž pro ni účast v pořadu končí.

Na sociálních sítích se pak strhla vášnivá diskuze, která mimo jiné dost poukazuje na to, že si prý porotci v podobě Josefa Maršálka (37) a Mirky van Gils Slavíkové (59) na soutěžící Lucii zasedli. „Prostě na vás pan porotce měl spadeno, to bylo z jeho chování vidět. Bohužel stalo se. Ale dostala jste se daleko,“ zněl názor v diskuzi na sociálních sítích, se kterým mnozí souhlasili. „Porotce byl připraven, že ji vyhodí, furt do ní šil,“ zazněla další ostrá slova na adresu porotce Maršálka. „Člověk si myslí, že je to o pečení... A ono je to o lidech. Nelíbíš se = jdeš…,“ myslí si další z diváků, že větší roli v soutěži hrají sympatie mezi soutěžícími a porotci, než samotné pečení. 

Jak už to ale bývá, jeden názor samozřejmě nesdílí celá skupina. Druhá část tábora se naopak shodla, že porota udělala správně, když vyřadila blondýnku Lucku. „Porota rozhodla dobře, opravdu se to paní Lucce nepovedlo,“ napsal svůj názor další člověk, jehož příspěvek byl vedle ostré kritiky jeden z nejlajkovanějších.

VIDEO: Porotce Peče celá země Josef Maršálek: Španěla vyměnil za Čecha a odchází z Prahy! 

Video
Video se připravuje ...

Porotce Peče celá země Josef Maršálek: Španěla vyměnil za Čecha a odchází z Prahy! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
41 fotografií