Čtyři dny po svatbě svého principála zveřejnilo Divadlo Bolka Polívky na sociální síti tři oficiální fotky od Tina Kratochvíla z velkého dne herce a jeho novomanželky Marcely Černé (50).

Jelikož se nastávající paní Polívková vdávala poprvé, tak si oblékla sněhobílé dlouhé šaty košilového střihu a v ruce nesla zajímavě uvázanou kytici z růží a myrty. Bolek vsadil na klasiku - černý oblek, bílá košile a bílá kravata.

Bolek se nám oženil! Vzal si svoji milovanou Marcelku, se kterou má tři děti Jendu, Františka a Mariánku. Svatba se konala 22. 2. 2020 na radnici a v kostele sv. Michala v Brně v úzkém rodinném kruhu. Svědčit dorazili manželé Bartoškovi, Jiří svědčil Bolkovi, paní Andrea Marcele. Na obřadu zazněly písně v podání Dušana Vitázka (39), Viktorie Matušovové a Hany a Petra Ulrychových. Novomanželům gratulujeme!“ přidali několik informací ze svatby.

Podle rozzářených úsměvů svatebních hostů a dětí se veselka nesla ve veselém duchu. Jak taky jinak, když se ženil komik... „Král má mít svou královnu. Gratuluji a přeji štěstí a zdraví,“ shodují se fanoušci v diskuzi pod fotkami.

VIDEO: Bolek Polívka prozradil, co nejblbějšího koupil své ženě k Vánocům!

Video
Video se připravuje ...

Bolek Polívka prozradil, co nejblbějšího koupil své ženě k Vánocům! Blesk TV

Fotogalerie
115 fotografií