Zatímco jiné ženy Mistrovým životem často propluly jen na krátkou chvíli, Taťána byla stálicí. A to i přes poměrně bouřlivé začátky její romance s Karlem, kterého poznala v roce 1999. Oba byli v té době zadaní...

Smutná byla dokonce tehdy podruhé vdaná za věhlasného diabetologa z Německa, ačkoliv s ním už tehdy dva roky nežila a rozváděli se. Gott zase chodil s Marikou Sörösovou (44), jenže co naplat - v Düsseldorfu mu osud do cesty přivál Taťánu a jiskra přelétla. Dvojici milenců dokonce jednou Marika načapala v Gottově mercedesu a nevzala to zrovna sportovně. Ve vzteku urvala zrcátko Slavíkova milovaného vozu.

Jenže Karlovi v té doby bylo už šedesát let, a tak není divu, že před impulzivní Marikou dal nakonec přednost Taťáně. Ta již byla zajištěná a navíc měla přehled, což Mistr ocenil. Společně si prý vyhověli v duchovních rozhovorech, společně filozofovali a diskutovali o silách vesmíru, který rádi i pozorovali. Smutná také Karlovi hrávala na klavír a ráda poslouchala jeho vyprávění.

Působili jako skvělí parťáci a absolvovali spolu i několik dovolených u moře. Gott byl navíc Taťáně oporou i ve chvílích, kdy jí nečekaně zemřela maminka. Láska a vášeň nakonec ale postupně vyšuměly, ale pár se nerozešel ve zlém. Naopak se dál přátelili a Taťána byla představena i Ivaně Macháčkové (44), kterou Karel poznal v roce 2000 a o osm let později ji dokonce pojal za manželku.  

Proč nebyla na pohřbu?

Taťána, která v minulosti žila střídavě v Düsseldorfu a Praze, už před lety nadobro usídlila v Německu a nyní bydlí v Mnichově, což byl vždycky její sen. Jelikož tam pracuje v bance na letišti a nemůže se moc často uvolnit, do rodné země už tak zavítá jen zřídka. Nedorazila proto ani na poslední rozloučení se zesnulým zpěvákem v katedrále sv. Víta.

„S ohledem na vdovu Ivanu a děti jsem se držela zpátky. Respektuji jejich soukromí,“ řekla ostatně deníku Aha! Smutná, která se tak přišla k hrobu rozloučit až nedávno. Přivezla mu kytici červených tulipánů se žlutými vršky.

Fotogalerie
114 fotografií