Taťána byla s Karlem stále ve spojení, i když žije už desítky let v Německu. „Moc jsem na něj v těžkých chvílích myslela, ale věděla jsem, že má u sebe skvělou manželku, která se o něho stará. Nejezdím do Česka tak často, jak bych si přála, ale mám tady hodně přátel, kteří mě informovali o všech důležitých novinkách,“ prozradila Smutná.

Plakal i přítel

Pracuje v bance na letišti a málokdy se může uvolnit. Na zádušní mši do katedrály sv. Víta, Václava a Vojtěcha by prý ale stejně nejela, protože se potřebuje loučit o samotě. Taky nechtěla vzbudit nepatřičný rozruch. „Obřad ze svatovítské katedrály jsme s přítelem, který je Němec, sledovali v televizi. Když vynášeli rakev a Karel ze záznamu zpíval Už z hor zní zvon, poprvé jsem ho viděla plakat,“ svěřila Taťána dojatě. V Německu si prý zpěvákovi příznivci vůbec neuměli představit, že jejich idol nebude.

Tulipány místo růží

Z Mnichova, kde nyní žije, přivezla kytici červených tulipánů se žlutými vršky. „Nepřemýšlela jsem nad výběrem, líbily se mi. Karel mi téměř vždy dával růže. Až pak jsem se koukla na symboliku. Znamenají lásku a slávu, jsou romantické a elegantní, jako byl vždycky i Karel,“ dodala Taťána.

Načapáni v mercedesu

Když Taťána v roce 1999 poznala Karla, byla sice podruhé vdaná, ale už dva roky s manželem nežila. Jiskra mezi nimi přeskočila v Düsseldorfu, kde tehdy bydlela. Tánina předchůdkyně Marika Sörösová (44) je spolu načapala v Gottově mercedesu, ztropila scénu a urvala Slavíkovi zrcátko. Tenhle zážitek ještě oba milenci vydýchali. Jejich vztah ale postupem času vyšuměl. V roce 2000 vstoupila do Gottova života tehdy neznámá Ivana Macháčková (44).

Společná vášeň

Taťána ráda hrávala Karlovi na klavír a on se zase zajímal o její obrazy. Trávili spolu také několik dovolených u moře. Gott hodně pomohl Smutné, když jí před 20 lety nečekaně zemřela maminka. Po rozchodu zůstali přáteli.

VIDEO: Dominika Gottová (46) řekla v parku pravdu! A hned na ni naběhl manžel

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová (46) řekla v parku pravdu! A hned na ni naběhl manžel. Aleš Brunclík

Fotogalerie
50 fotografií