Důvodem, proč se Ivana Gottová odhodlala znovu aktivně přispívat na profil nesoucí křestní jméno a příjmení pěvecké legendy, byl prý neutuchající zájem o mistrův odkaz.

„Vážení a milí příznivci mého manžela Karla, denně od vás dostávám povzbudivé dopisy a e-maily, za které vám ze srdce děkuji. Mimo jiné se mě nebo naší agentury Karel Gott Agency ptáte na projekty, které chystáme. Z vašich reakcí jsem vycítila, že byste měli zájem dozvídat se dále o aktivitách spojených s naším milovaným Karlem. Proto jsem se rozhodla obnovit tento jeho profil, kde vám budeme přinášet zajímavosti spojené se jménem Karel Gott a jeho odkazem. Hezký den, Ivana Gottová,“ objevilo se na facebooku dnes krátce před polednem. Do několika málo minut se pod odkazem objevily desítky dojemných a podpůrných vzkazů směrem ke Gottově ženě.

Poslední aktivitu přitom profil zaznamenal naposledy loni v září. Poslední týdny svého života se totiž zpěvák skrze facebook ohlašoval fanouškům, aby jim poskytl zprávy o svém zdravotním stavu. Karel Gott zemřel 1. října 2019. Fanoušci se se svým idolem rozloučili o 10 dnů později na Žofíně. Den poté se konala zádušní mše v katedrále sv. Víta na Pražském hradě.  

VIDEO: Nejstarší dcera Karla Gotta u hrobu! Slzy a slib, který mu dala za jeho života

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Nejstarší dcera Karla Gotta u hrobu! Slzy a slib, který mu dala za jeho života Luboš Procházka, Aleš Brunclík

Fotogalerie
50 fotografií