Jméno Nory Fridrichové se v posledních měsících skloňovalo především v souvislosti s taneční soutěží StarDance. Usměvavá rusovláska je však známá hlavně jako moderátorka, která neochvějně rozebírá leckdy kontroverzní sociální i politická témata. Už třináctým rokem provází diváky České televize pořadem 168 hodin. A tak se bohužel stává, že se pak v soukromí setká tváří v tvář s hrubou nevolí těch, kteří s obsahem její práce nesouhlasí.

„Občas mi někdo vyhrožuje, zastrašuje. Nejhorší byl anonym, který napsal, že mě před očima mých dětí pověsí na strom. Šlo o reakci na konkrétní reportáž a bylo to hodně ošklivé,“ popsala moderátorka naprosto mrazivou zkušenost v rozhovoru pro magazín deníku Právo Styl pro ženy. „Máme bohužel politickou reprezentaci, jejíž voliči si neberou servítky a jsou velmi radikální. A svoboda internetu jim dodává kuráž. Myslí si, že jde o svobodu slova, ale jde jen o svobodu agresivity,“ vysvětluje Fridrichová důvody, kvůli kterým ji někteří lidé za její práci slovně napadají, urážejí a v krajním případě vyhrožují i smrtí.

I když je moderátorka za ta léta na jisté negativní projevy diváků a uživatelů internetu zvyklá, jakmile jde o její holčičky (se sportovním komentátorem a partnerem Robertem Zárubou (52) vychovává sedmiletou a čtyřletou dceru, pozn. red.), je jako každá správná matka strachy bez sebe. „Vloni mě napadl na křižovatce starší řidič, dokonce mi trochu poničil auto, v němž jsem jela s dcerkami. Vyděsily se a plakaly. Ovšem ukázalo se, že to nesouvisí s prací. Nelíbil se mu můj způsob jízdy a ujely mu nervy. Ale už je vše uhrazené a v pořádku,“ svěřila se otrlá moderátorka s dalším šíleným zážitkem, který je smutným obrazem dnešní netolerantní společnosti.

VIDEO: Odvážná Nora Fridrichová ve StarDance: Dře na postavě a chce ukázat přednosti!

Video
Video se připravuje ...

Odvážná Nora Fridrichová ve StarDance: Dře na postavě a chce ukázat přednosti! Markéta Reinischová

Fotogalerie
39 fotografií