„Doufala jsem, že moje nohy nezaregistrují změnu obutí z běžkařských bot na taneční střevíce. Bohužel po čtyřech měsících intenzivního trénování to nevydržel palec,“ svěřila se nebohá ex-sportovkyně Gabriela Koukalová svým příznivcům v pondělí, tedy teprve po čtvrtém kole taneční soutěže českých celebrit nazvané StarDance, a sdílela fotku patrně z pohotovosti, právě ve chvíli kdy je nejspíš ošetřována lékařem.

„Dnešní trénink ve zkušebně jsme tedy museli vyměnit za ordinaci. Dnešek a zítřek klid a ve středu snad zpět do plného tréninku!“ těší se však už nyní zrzka známá tím, že do všeho, co čeho se pustí, jde po hlavě. Se stejnou vervou se věnovala biatlonu, se stejným nasazením nyní předvádí dech beroucí výkony na pódiu.

 A je pravda, že porota ve složení Tatiana Drexlerová (56), Zdeněk Chlopčík (62), Jan Tománek (48) a Richard Genzer (52) jsou z jejího tanečního nadání velice příjemně překvapeni. Tománek, někdejší tanečník a choreograf, je z ní vysloveně nadšený a dokonce se vyslovil v tom smyslu, že v Koukalové vidí adeptku na vítězství tohoto desátého ročníku. Po jejím waltzu na písničku z pohádky Princ egyptský ji dokonce ocenil svou první desítkou.

„Pro mě byla už od začátku jednou z favoritek, viděl jsem v ní obrovský potenciál. Má vztah k hudbě, je velmi zručná, má umělecké sklony, je výborně fyzicky připravená. To nemůže nevyjít, jak říká profesionál,“ rozplýval se pak v živém vysílání na facebookové stránce soutěže.

Koukalovou ovšem desítka nepřekvapila: Gabriele tohle vysoké číslo „předpověděl“ už během generálky manžel, někdejší badmintonové eso Petr Koukal (33). „Já se tomu jen nevěřícně zasmála, ale ono to pak večer překvapivě klaplo,“ přiznala Koukalová na svém instagramu, a vyvrátila tím spekulace o krizi v manželství. Její muž ji totiž na rozdíl od všech ostatních partnerů tančících hvězd nechodí podporovat, a proto to začínalo vypadat, že je někde nějaký problém.

Pro Super.cz tedy Koukalová vysvětlila, proč její manžel v publiku chybí. Jde prý o tradici nastolenou od prvního večera, kdy nedorazil kvůli zdravotním problémům. „Domluvili jsme se, že když nám to do jisté míry přineslo štěstí, protože jsem nebyla tolik nervózní, tak budeme rituální a budeme držet to, že bude chodit vždycky jenom na generálky,“ prozradila.

VIDEO: Zpátky nejede vlak, jdu dál. Koukalová se teď ukáže ve StarDance

Video
Video se připravuje ...

Zpátky nejede vlak, jdu dál. Koukalová se teď ukáže ve StarDance iSport TV

Fotogalerie
78 fotografií