Zatímco minulý týden před restauračním zařízením, kam se soutěžící poté, co se vypnuly kamery, uchýlili, si tanečnice z tohoto populárního pořadu zkoušely taneční kroky, a týden předtím na rozjetou skupinku dokonce přijela policie, tentokrát byl na místě až podezřelý klid. Majitel opět nechal zatemnělá okna, aby nebylo vidět, co se děje uvnitř jeho hospůdky, a vzhledem k tomu, že bylo poměrně dost chladno, před podnik nikdo nevycházel ani na cigaretku.

Mezi prvními, co z párty zamířili do svých domovů, byl překvapivě Xindl X. Jak se zdá, zklamání po vyřazení ze soutěže pro něj bylo příliš bolestné, a tak neměl moc náladu se bavit. Jeho sambu na písničku z animované pohádky Malá mořská víla totiž porota StarDance nehodnotila nikterak drasticky a Tatiana Drexlerová (56) mu dokonce řekla, že šlo o jeho nejlepší tanec. Od odchodu domů Xindla neodradili ani fanoušci, kteří se s ním chtěli na ulici vyfotit. Nahodil úsměv, zapózoval, a už s lehce nasupeným výrazem prchal společně se svou tanečnicí Markétou Dostálovou do přistaveného vozu.

Na sociální síti pak poděkoval za podporu svým fanouškům, co mu drželi palce a posílali hlasy. „Bylo to krásný dobrodružství, na který budeme dlouho vzpomínat! A nebojte, až si vyléčím záda, určitě nás spolu s Markétou ještě někdy někde tančit uvidíte,“ přislíbil.

Ostatní slavící soutěžící přišla podpořit i novinářka Nora Fridrichová (42), která na ČT1 uvádí pořad 168 hodin. Ta ze StarDance vypadla jako první. A dorazila také Tonya Gravesová (49), zpěvačka kapely Monkey Business, co se rozloučila se soutěží minule. Po svém vyřazení si přitom rýpla do Xindla prohlášením, že ji notně překvapilo, že ona vypadla, zatímco někdo, kdo se zatím naučil jen jeden krok, který používá při všech tancích, zůstává.

V soutěži tedy dále pokračují biatlonistka Gabriela Koukalová (29) a Martin Prágr, herec Matouš Ruml (34) a Natálie Otáhalová, spisovatelka Radka Třeštíková (38) a Tomáš Vořechovský, rybář a dobrodruh Jakub Vágner (37) a Michaela Nováková, herec a režisér Miroslav Hanuš (56) a Adriana Mašková, youtuber Karel Kovář alias Kovy (23) a Veronika Lišková, a herečka Veronika Khek Kubařová (32) a Dominik Vodička. V příštím kole je čeká quick step a jive.

VIDEO: „Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder

Video
Video se připravuje ...

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder. Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
105 fotografií