Bývalá biatlonistka od něho dostala obrovskou fotografii jich dvou v páru, opatřenou věnováním: „Na svých 30 nikdy nezapomeneš!“ Oslavenkyně to prý nečekala. „Martin mě každopádně svým dárkem překvapil, protože mi vlastně daroval vzpomínku na jedno z nejkrásnějších životních období, které jsem mohla a ještě pořád můžu ve svém životě prožívat,“ rozplývala se Koukalová, jako by ani neexistovaly vzpomínky na olympijské medaile a triumfy na světových šampionátech či závodech Světového poháru v biatlonu.

Kam s ním
„Třeba najde Gábi místo někde ve sklepě, kam si obraz pověsí a občas si na tancování vzpomene,“ pousmál se gratulant Prágr. To mu ale zrzavá kráska hned vyvrátila! „Určitě si naši společnou fotku nepověsím do sklepa, ale najdu jí doma místo, kde si budu moct v klidu a s radostí zavzpomínat na to, co všechno jsem s Martinem mohla prožít za posledních »iks« měsíců ve StarDance,“ řekla rozzářeně Gábina.

Musel počkat
Na své kulatiny vyrazila na taneční parket už v brzkých ranních hodinách, takže manžel musel gratulace odložit na později. „My to spolu oslavíme až večer. Ráno jsem musela trénovat, ale ze sportu jsme na tohle zvyklí,“ řekla Blesku o svém badmintonovém šampionovi. „Patřím k lidem, kteří radši než svoje slaví narozeniny ostatních. Nenaučila jsem se za svůj život přijímat dárky, radši je dávám, a tak jsem nejradši, když si v kruhu nejbližších připijeme na zdraví. To je pro mě cenný okamžik a zároveň nejlepší dárek!“ A přesně tak to bude i letos, avšak až po dnešním přímém přenosu StarDance.

Přijde dnes večer?
Manžel Petr Koukal se až doposud neukázal na žádném z večerů StarDance. Dvakrát měl chřipku a potřetí rovněž nepřišel. Sám již několikrát dostal nabídku v soutěži účinkovat, avšak pokaždé odmítl. Nejspíš není velkým fanouškem tance. Na generální zkoušku však párkrát svou manželku podpořit přišel, ale ani to ho nepřesvědčilo nahodit sako a dorazit i večer. Jestli udělá výjimku den po jejích narozeninách, je zatím ve hvězdách.

VIDEO: Youtuber Kovy o StarDance: Buď se zblázním, nebo to bude super!

Video
Video se připravuje ...

Youtuber Kovy o StarDance: Buď se zblázním nebo to bude super! Martin Balcar, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií