Díky taneční soutěži se po boku Martina Prágra (25) stává miláčkem národa. Opět totiž všem dokázala, že jde do všeho po hlavě, je neuvěřitelně vytrvalá, ale hlavně dokáže být i jemná dáma. V krásných šatech je pokaždé okouzlující a sexy, na rozdíl od jejího zimního sportovního úboru. Její manžel to však na místě neocení. Na přímý přenos ho totiž jen tak někdo nedostane.

Raději obhlíží výkon své milované v klidu u televize či na generální zkoušce. „Manžel se moc necítil. Byl trochu nachlazený,“ zaznělo z úst Koukalové v první večer soutěže. Bohužel se neukázal ani na druhém kole, ale nakonec podporu projevil. „Manžel byl na generálce. Doufám, že přijde zas,“ potvrdila Aha!. Po generální zkoušce se však na večerní premiéru nechystal.

Před přijetím účasti v show pár vše důkladně probral a společně uvažovali, zdali je to dobrý nápad. „Doma jsem se musela poradit, jestli do toho jít, a také jsem předem popsala, jak to bude vypadat,“ svěřila se a dodala, že manžel několikrát nabídku jít do StarDance odmítl. Nejspíš proto si od přímého přenosu drží odstup.

Fotogalerie
40 fotografií