Brazilská hvězda plastických ordinací Jessica Alvesová je jen krůček od vytoužené přeměny pohlaví. V rozhovoru pro britskou televizní stanici prozradila, že má před sebou dvě až tři operace genitálií, než ukončí celkovou změnu. „A pak, přísahám bohu, se odvrátím od všech plastických operací,“ dušovala se.

Alvesová se jako žena cítila vždycky, a přestože se na chvíli zhmotnila do živoucího Kena, Barbie je pro ni konečnou stanicí. Mít ideální křivky, dlouhé lesklé vlasy, malovat se, nosit šaty. A také plavky. K tomu poslednímu oděvu se Jessica stále neměla, bála se kritiky a svých nedokonalostí. S rostoucí popularitou a blížícím se koncem všech proměn ovšem rostlo i její sebevědomí a fanouškům se nyní vůbec poprvé ukázala v černých jednodílných plavkách se střihem, který odhalil téměř vše.

Video: Jak je na tom umělý „Ken“ Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět!

Video
Video se připravuje ...

Jak je na tom umělý „Ken“ Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Na několika fotografiích zveřejněných na instagramu se Jessica pochlubila velkým vykukujícím poprsím a na dalších zase vyšpulila na sledující silikonový zadek. Před pár dny si modelka nechala prodloužit vlasy a i ty nenechala bez povšimnutí – rozevlála je nad lesknoucími se půlkami.

Podle označené lokace tráví Jessica dovolenou v ráji celebrit, ve španělském letovisku Marbella, kde má domek například zpěvačka a modelka Tereza Kerndlová (33). Navíc koncem léta se tam nastěhuje moderátorka Zuzana Belohorcová (44) s celou rodinou.

VIDEO: Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

VIDEO: Podívejte se na nový pořad o zdobení těla - jak předělat tetování, se kterým už jeho nositel není spokojený? 

Fotogalerie
96 fotografií