Citát na svém instagramovém profilu Jitka Boho totiž doplnila fotkou sebe sama, tedy takzvanou selfie. „Krásné páteční ráno. Dovolím si jeden motivační citát nám všem. ,Každý je génius, ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom, bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná,' Albert Einstein,“ vyslala Jitka Boho do světa moudro jednoho z nejvýznamnějších vědců všech dob.  

Reakce na jeho zveřejnění byly různé. Jedna ale překvapila víc než jiné a zaskočila i samotnou Jitku. „Jste moc krásná, ale to obočí bylo hezčí, když bylo vaše,“ ignorovala duševní poselství citátu jedna z fanynek a zaměřila se na vzhled modelky a zpěvačky. A zaskočená Jitka Boho se dokonce měla k odpovědi. „Ale ono moje pořád je. Myslím, že byste to ani nepoznala, jde o pár chloupků,“ přiznala vítězka soutěže Česká Miss 2010 ztenčení obočí.

VIDEO: Jitka Boho o krachu manželství a novém vztahu: Seznámení díky bolesti!

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho o krachu manželství a novém vztahu: Seznámení díky bolesti! David Turek, Jan Jedlička

Všetečnou sledující ovšem tohle vysvětlení neuspokojilo, a tak pokračovala a ještě si přisadila: „Tak jste si ho asi upravovala a vypadalo to lépe.“ Na to už ovšem Jitka Boho reakci nezveřejnila. To ostatní komentující se ke vzhledu čerstvě zamilované modelky vyjádřili pochvalně a o obočí nepadlo ani slovo, což může Boho jistě těšit. Na druhou stranu, soudě z reakcí, nikoho z nich nijak zvlášť nezaujalo poselství, které se Jitka rozhodla skrze virtuální prostor šířit.     

VIDEO: Miss Jitka Boho v zácloně a s bobky na hlavě! Kdo ji tak vymódil? 

Video
Video se připravuje ...

Miss Jitka Boho v zácloně a s bobky na hlavě! Kdo ji tak vymódil? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
51 fotografií