V srpnu to bude rok od chvíle, kdy Boho odešla od manžela i s dcerou Rosalií (4). Rozvod ještě není oficiální, i když bývalá dvojice již sepsala finanční vyrovnání a právě domlouvají rozdělení péče o dítě. Modelka už ale našla novou lásku – režiséra Matěje Lišku (43), kterého nedávno prostřednictvím sociálních sítí představila veřejnosti.

Ovšem takové reakce, jaké následovaly, asi nečekala ani v tom nejhorším snu. „No ty vole, takovou opici sis našla. To už jsi na tom hodně blbě, ty slavná hvězdo. Akorát jsi zničila život našemu Lukymu...” ozvala se v komentářích paní Jarmila Z., nikdo jiný než teta muzikanta Lukáše, nastávajícího exmanžela Jitky.

Zpěvačka, co předvedla talent i v show Tvoje tvář má známý hlas, se ale také záhy ozvala. „Milá Jarmilo, že jsme si i potykaly, když jsme byly společně na obědě i s vaším synovcem Lukášem. Nikdy bych se o nikom nevyjádřila jako vy zde.“  Jistě pro ni takový spor nebyl nic příjemného, ale svou čest si musela obhájit.

VIDEO: Jitka Boho o novém vztahu a krachu manželství

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho o novém vztahu a krachu manželství David Turek, Jan Jedlička

„Kdo komu zničil život? Vy jste s námi žila? Víte pravý důvod, proč jsem odešla? Možná byste se divila. Přeji vám a vaší rodině jen to dobré,” ukončila diskuzi Jitka, která to ale nemá jednoduché ani se samotným Lukášem. Ten po ní údajně chtěl, aby se po rozvodu vzdala jeho příjmení Boho.

To ale není jediný nevyřešený spor. Dům, co spolu pořídili, sice už prodali, a tak o peníze se už hádat nemusí, ale problém je v umělecké tvorbě. „Lukáš si nepřeje, abych dál vystupovala s písničkami, co jsme vytvořili spolu,“ posteskla si nedávno Česká Miss 2010. „Mrzí mě to, protože se měly objevit na nové desce a ráda je zpívám, ale to je teď passé,“ doplnila zklamaně.

Jinak ale o Lukášovi nikdy nemluví ve zlém, a dokonce ani neodtajnila, co byl vlastně důvod jejich rozchodu. „Jediné, co chci říct, je to, že jsme se nerozešli po první hádce, náš problém se táhl dlouho a nebylo jednoduché přiznat si konec. Vdávala jsem se s tím, že to je napořád, bohužel to nevyšlo,“ povzdechla si Boho zklamaně.

VIDEO: Jitka Boho před rozvodem: Majetek rozdělen! O co ji chtěl manžel připravit?

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho před rozvodem: Majetek rozdělen! O co ji chtěl manžel připravit? Markéta Reinischová

Fotogalerie
50 fotografií