Se svou čtyřletou dcerou Rosalií vyvedla do Dinoparku na střeše pražské Harfy také nového přítele Matěje, kterého tak poprvé představila světu. „Seznámili jsme se při natáčení, kdy jsem si u auta přibouchla nechtěně palec do dveří. Matěj to celé režíroval a pak mi posílal záznam té nehody a my si začali psát,“ popsala Blesku bývalá hvězda Tváře, jak mezi ní a fotografem přeskočila ona pověstná jiskra.

VIDEO: Jitka Boho před rozvodem: Majetek rozdělen! O co ji chtěl manžel připravit?

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho před rozvodem: Majetek rozdělen! O co ji chtěl manžel připravit? Markéta Reinischová

Na dobré cestě

„Dohromady jsme se dali někdy v únoru a jsem zamilovaná,“ prozradila zpěvačka a modelka. Nejdřív se ale musí rozvést s muzikantem Lukášem Boho (35). „V tomto směru je nyní všechno dobré. Co se týká naší dcery, tak spolu vycházíme, jak máme, a na všech věcech kolem rozvodu jsme se také dohodli. Tak věřím, že půjde vše hladce,“ řekla Jitka na dětském dni na terasách Galerie Harfa. Jediné, o čem dodnes nechce mluvit, je důvod, proč zkrachovalo její manželství.

Každý zvlášť

„S Matějem spolu zatím nebydlíme. Máme dohodu, že nejprve každý budeme první rok ve svém a pak teprve uvidíme. Popravdě se už ale bavíme i o takových věcech, jako je miminko a svatba,“ naznačila Boho, která vždy prý toužila mít u svého jídelního stolu hodně hlav.

VIDEO: Misska Jitka Boho: Dcera nás terorizuje! Musíme ji odstěhovat

Video
Video se připravuje ...

Misska Jitka Boho: Dcera nás terorizuje! Musíme ji odstěhovat Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
37 fotografií