Když končí vztahy, bývá to většinou bolestivá věc, minimálně pro jednu ze zainteresovaných stran. Když navíc pár pojil svatební slib a ve hře je společný potomek, je potřeba našlapovat mimořádně opatrně. Jitka Boho, která po odchodu od manžela Lukáše Boho (35) bydlela u rodičů na Moravě, se opět přesouvá do hlavního města. 

A byť dceru chtěla co nejdéle chránit od zmatku, který by jí mohla tahle situace způsobit, modelka se teď rozhodla Rozárku přece jen postupně s aktuální situací seznamovat. „Nějak jsem to nemohla vydržet. Řekla jsem si, že Rozárku vezmu už ve čtvrtek tam, kde budeme bydlet. Chtěla bych, aby se podívala a řekla si, co kam bude chtít,“ svěřila se skrze svůj instagramový účet Jitka Boho, jelikož už má vybraný byt, kde by si s dcerou chtěla vybudovat společné holčičí zázemí.

Loni v září někdejší modelka a aspirující zpěvačka ohlásila konec vztahu s hudebníkem Lukášem. Za toho se Jitka Boho rozená Válková provdala v létě 2015, v listopadu téhož roku se pak páru narodila dcera Rosálie.  

VIDEO: Misska Jitka Boho: Dcera nás terorizuje! Musíme ji odstěhovat.

Video
Video se připravuje ...

Misska Jitka Boho: Dcera nás terorizuje! Musíme ji odstěhovat. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
46 fotografií