Lucie Bílá před téměř třemi roky úplně sekla s alkoholem a začala se víc věnovat svému tělu. Výsledky se už dostavily, o tom není pochyb.

Nepiji alkohol. Nic se nestalo, prostě to přišlo a já zjistila, že se umím skvěle bavit i bez alkoholu. Piji hodně čisté vody a víc cvičím. Chodím na pás, zacvičím si v posilovně, ale nejraději mám protahovací cviky,“ svěřila se Blesk.cz zpěvačka.

A na její postavě je to dost znát. Lucka byla vždycky štíhlá, ale teď je navíc ještě zpevněná, takže v odvážném prádle vypadá fakt skvěle. Role Morticie vyžaduje být hodně sexy, což jde Bílé velmi dobře. Diváci z ní tak doslova šílí.

Muzikál o ikonické rodině se po dvou letech vrátil do karlínského divadla, ale vzhledem k opatření kvůli koronaviru bude nyní pravděpodobně na čas pozastaven.

Tak jako zpěvaččino slovenské turné, které mělo ve středu odstartovat v Trenčíně, ale na nařízení tamní vlády se muselo zrušit. Slovenský premiér Peter Pellegrini (44) vyhlásil stop stav všech velkých společenských a sportovních akcí po dobu 14 dní. U nás už také došlo k zákazu všech akcí nad 100 lidí až do odvolání. 

VIDEO: Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala?

Video
Video se připravuje ...

Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií