Jitka Boho je žena mnoha tváří. Přestože, poplatně svému jménu, dává přednost takzvanému boho stylu, rozevlátému a bohémskému, tu a tam ukáže, že v ní přece jenom dřímá sexy dračice. Na instagramu příjemně překvapila své příznivce fotkou, na níž jenom v negližé dává všem na odiv svůj dekolt, nekonečně dlouhé nohy i četná tetování.

VIDEO: Jitka Boho před rozvodem: Majetek rozdělen! O co ji chtěl manžel připravit?

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho před rozvodem: Majetek rozdělen! O co ji chtěl manžel připravit? Markéta Reinischová

„Černé prádlo, u mne na prvním místě,“ napsala stručně k povedenému snímku, z něhož se tají dech. Těžko uvěřit, že je to matka téměř čtyřleté dcerky Rosálie! „A co vy? V jakém se cítíte jako ‚žena  vamp‘?“ nadhodila. Ženou vamp, tedy smyslnou, sexy a provokativní, v tomto modelu bezesporu byla: a image neodolatelné dámy potvrdila i v konverzaci, kde byla nařčena, že je „na lovu“: „Nepotřebuji lovit,“ reagovala totiž obratem.

Podle všeho tak nehrozí, že by tahle vítězka soutěže České Miss 2010 (kde soutěžila ještě pod svým rodným příjmením Válková) po rozvodu s hudebníkem Lukášem Boho (34) zůstala na ocet – obzvlášť, pokud bude volit takhle rafinované modely, v nichž vypadá jako učiněná femme fatale!

VIDEO: Misska Jitka Boho: Dcera nás terorizuje!

Video
Video se připravuje ...

Misska Jitka Boho: Dcera nás terorizuje! Musíme jí odstěhovat Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
67 fotografií