Po rozchodu s Veronikou Kopřivovou (29) byl sice Jaromír Jágr dlouho sám, a tu a tam se ve společnosti objevil po boku krásných žen, s žádnou to však nevypadalo nikterak vážně. Až nyní se ukázalo, že s tmavovlasou dívkou, která je o dvaadvacet let mladší než on, to nebude jen tak. Po luxusním pobytu ve Špindlerově Mlýně ji údajně vzal už i k rodině – možná tedy dokonce i k „mama Jagr“ na svíčkovou! Že by se dívce, která v obavách z medializace smazala všechny své účty na sociálních sítích, podařilo klofnout nejžádanějšího starého mládence v českém showbyznysu?

Digitální stopu, kterou za sebou nechala, ovšem zcela vymazat z historie nedokáže, a tak se dnes dají nalézt některé starší rozhovory, které Dominika, pochopitelně modelka, jak už je u drsňáka v dresu s číslem 68 standardem, dala v minulosti. Ty poodhalují, co je tohle děvče vlastně zač – a že to měla už před pár lety v hlavě řádně srovnané. Na blogu Little miss brunette, jenž je od roku 2013 neaktivní, s ní bylo uveřejněné interview týkající se její kariéry. Dominika popisuje své začátky v modelingu, zkušenosti z práce v Asii… a mimo jiné také svůj pohled na život.

VIDEO: LESK! Proč Jágrova kráska maže stopy o své minulosti? A finalista SuperStar skončil ve vazbě.

Video
Video se připravuje ...

Proč Jágrova kráska maže stopy o své minulosti? A finalista SuperStar skončil ve vazbě. Blesk TV

„Za 10 let bych už nejspíš ráda plánovala rodinu a někde se usadila,“ nechala se slyšet sexy mladá žena. „Modeling rozhodně není to, na co bych do budoucna spoléhala. Mám své plány, které si ale zatím nechávám pro sebe…“ naznačila tajemně. Zda tato slova platí i po sedmi letech od doby, kdy je pronesla, je ve hvězdách. I to, zda bude Dominika konečně tou pravou, která mu dá vysněného potomka. Je totiž pravdou, že Jágr sám často hovořil o skutečnosti, že mu rodina velice chybí, zároveň však jedním dechem dodává, že z pevných závazků – sňatků – má velké obavy.

„Z mého pohledu jsou nejhorší rozvody. Když máš malé dítě, neodnesou to jen ti dva, kteří se rozcházejí, ale i to dítě. A z toho já mám strach. Mám blok, že bych mohl někomu negativně ovlivnit život, protože z největší lásky vzniká největší nenávist!“ rozepsal se na sociálních sítích. Je však pevně přesvědčen, že všechny jeho bývalé partnerky byly podle jeho slov »perfektní«. A a že jich bylo požehnaně: patřily mezi ně například modelka Iva Kubelková (43), Inna Puhajková (34), Andrea Verešová (39) či Lucie Borhyová (42).  „Problém byl ve mně. Jsem prostě případ pro doktora Plzáka...“

VIDEO: Jaromír Jágr: Nechci dělat věci, na které nemám.

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr: Nechci dělat věci, na které nemám. David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
114 fotografií