Koronavirová krize a rasová nesnášenlivost, která v Americe naplno propukla po smrti černošského kriminálníka George Floyda (†46), zásadně zamíchala s jejich podnikáním a oni se rozhodli k radikálnímu kroku. Po dvanácti letech strávených za velkou louží, kde v luxusní residenci vlastnili penzion a vychovávali své děti Salmu (10) a Nevia (6), se Zuzana Belohorcová a její choť Vlastimil Hájek rozhodli udělat za svým pohádkovým životem tlustou čáru a začít jinde. „Rozhodli jsme se neprodloužit si v USA vízum. Zuzka byla zpočátku proti, ale pak to uznala. 31. srpna se stěhujeme zpět do Evropy,“ prozradil už v půlce července Blesku Hájek.

Místo, které se stane jejich novým domovem, nebude ani v Česku, ani na Slovensku, odkud Zuza původně pochází. Vybrali si Španělsko, konkrétně město Marbella, turisty velice oblíbené letovisko na pobřeží Costa del Sol v provincii Málaga, kombinující historické čtvrti s moderním turistickým střediskem, poblíž zábavních a vodních parků. Prostě ideální místo – a rozhodně ne tak finančně náročné jako to v USA. „Už tam máme pronajatý byt,“ potvrdil Hájek. Toto místo si nevybrali nijak náhodně, bydlí zde prý mnoho jejich přátel, kteří se na nové sousedy, s nimiž si budou moct popovídat česky, již velice těší.

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Pro slovenský deník Šarm ale blonďatá sexbomba Belohorcová prozradila, že prozatím se na kontinent stahuje pouze ona – a děti. Prodej penzionu, který narychlo předělávali na normální bydlo, patrně zabral mnohem více času, než slavný páreček očekával. „Takže Vlastík v Miami zůstane ještě asi o měsíc déle, aby to dokončil,“ nechala se slyšet Belohorcová. „Já půjdu do Marbelly sama s dětmi koncem srpna, je to pro mě trochu adrenalinová výzva. Jdu na místo, kde jsem nikdy předtím nebyla, zabydlet rodinu.“ Veškeré zařizování a vybalování tedy bude jenom na ní, a její manžel se dostaví až do hotového…

Nicméně podívejte se do naší galerie, jak nádherně vypadá byteček, v němž vybuduje nový domov, a jaké má úchvatné okolí. Nechybí samozřejmě tyrkysově modrý bazén, všudypřítomné palmy, velká terasa s posezením, útulné pokojíčky plné stylového nábytku… Není pochyb o tom, že Zuzin instagram, kde se to dosud jenom hemžilo selfíčky v plavkách během vodních radovánek, či pózování na balkonu za západu slunce, se po přesunu do Španělska nijak zásadně nezmění. Akorát to počasí bude v Evropě trošku proměnlivější nežli na americké Floridě, kde je prakticky neustále dusivé vedro.

VIDEO: Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu! 

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
90 fotografií