Herečku Andreu Růžičkovou, původně známější pod jejím dívčím příjmením coby Kerestešovou, si televizní diváci zamilovali výkony v „nekonečných“ seriálech. Ať už to byla postava Evy v retroseriálu Vyprávěj, anebo potvora Marika v Ordinaci v růžové zahradě 2. Pro ni samotnou je ale podle všeho nejdůležitější životní rolí ta rodinná a mateřská. Společně se svým mužem Mikolášem Růžičkou vychovává dvě děti, Tobiáše (3) a Jáchyma (téměř 1 rok). Poznali se přesně před osmi lety, kdy jim jedno jediné rande zcela změnilo životy.

Pár, který i po všech těch letech stále působí jako dvě zamilované hrdličky, sdílel dvě verze jedné fotky, na níž pózují jak se svými potomky, tak i velkým obrázkem jich dvou.

„Pamatuju si to přesně, ta černobílá fotka vznikla prvního prosince 2012,“ líčil na svém instagramu Růžička, známý díky svému působení ve skupině Republic of Two. „Za pár dnů měl být konec světa a vlastně to konec jednoho světa byl, i když ne tak, jak to tenkrát předpovídali... Byl to začátek nového, mnohem krásnějšího světa, ve kterém už není ‚já‘, ale ‚my‘. S milovanou Andreou teď začínáme devítku.“

VIDEO: Andrea Růžičková: Mateřskou si s manželem po roce střídáme

Video
Video se připravuje ...

Andrea Růžičková: Mateřskou si s manželem po roce střídáme Adam Balažovič/BPŽ

Neméně jímavě na ono „první podařené rande“ zavzpomínala i okatá herečka. „Byla přestrašná zima. Mikoláš měl beranici, já čerstvě vyfoukané vlasy. On lehkou košili, já teplý svetr. Jeden měl špagety, druhý rizoto. Oba vína. Oba motýlky v břiše. Oba oči jeden pro druhého,“ vypočítávala Růžičková. „V té době se hovořilo o mayském konci světa. A ano, jeden svět v tom roce skončil. A druhý zrovna začal. Od té doby si první den posledního měsíce v roce připomínáme začátek. Začátek nového světa. Našeho světa.“

Ani jednoho z nich tehdy určitě nenapadlo, že si o čtyři roky později řeknou své „ano“ na utajené veselce uprostřed polí… a z jejich velké lásky vzejdou dvě krásné děti.

VIDEO: Andrea Růžičková: V zimě přibírám a mám zimní spánek

Video
Video se připravuje ...

Andrea Růžičková: V zimě přibírám a mám zimní spánek Ladislav Novák/BPŽ

Fotogalerie
44 fotografií