Během procházky se kromě povídání a společného posedávání nic nestalo, ale stejně se z Jordana Haje stal „paroháč“ roku. K nočnímu dostaveníčku se vyjádřil hlavní aktér Josef Trojan

„Vlastně vůbec nevím, jak to vnímám. Občas se tomu směju, občas jsem z toho zoufalý. Asi jsem to měl čekat, ale bylo to zmedializované neskutečným způsobem… To, že vyfotili nějaké fotky, je sice hezké, ale vůbec nikdo nezná můj background s tím člověkem. Nevědí o tom absolutně vůbec nic. Ta situace nepokračuje vůbec ničím, ale oni vydali asi osm pokračování. Vytvořili si takové fantazie a takový příběh, že je to jako regulérní román,“ řekl expres.cz mladý herec. 

Emma i Jordan se zahalili rouškou mlčení. Tedy až donedávna, kdy se k „románku“ své partnerky, s níž má dceru Lennon (3), Haj vyjádřil. 

VIDEO: Emma Smetana v korzetu, který proslavila Madonna! 

Video
Video se připravuje ...

Emma Smetana v korzetu, který proslavila Madonna! Blesk TV

„Brali jsme to docela s humorem, protože jsme v té době už věděli, že čekáme druhé dítě a že je náš vztah šťastnej. Navíc jsem měl spoustu stresu s natáčením Tváře, tak jsem to moc neřešil,“ řekl v rozhovoru pro g.cz Jordan. 

V té době už těhotná Smetana se s dalším nastávajícím přírůstkem do rodiny pochlubila až před dvěma týdny. 

Kolik existuje druhů nevěry? Podívejte se na video:

Fotogalerie
31 fotografií