Zdálo se to jako zcela nevinný počin. Vlastně Andrea Růžičková toužila dopřát svým příznivcům dávku reality skrze sociální síť. Jak se ale zdá, na tu nejsou konzumenti instagramu tak úplně připraveni. „Chci Vám touto nevtíravou fotografií, která upřímně odráží můj den (kočka slouží jako morální podpora), poděkovat, že mě sledujete a přitom mě necháváte žít vlastní život,“ začala celkem nevinně vyjádření svého momentálního duševního rozpoložení Andrea Růžičková.

Dvojnásobná máma tím asi nejspíš chtěla dát najevo, že starat se o dva syny je občas pořádná divočina. Vyznání totiž herečka, co je toho času na mateřské, doplnila černobílou fotkou s očima v sloup a polopříčetným výrazem v obličeji. „Chci Vám říct, že kdykoliv můžete odejít či přestoupit, když vás už nebudu bavit. Protože uznávám, ne vždy jsem zábavná,“ zakončila povídání u fotky Slovenka už nějakou dobu žijící v Praze.

VIDEO: Andrea Kerestešová prozradila, jak vznikla fotka jejího těhotenského břicha! 

Video
Video se připravuje ...

Andrea Kerestešová prozradila, jak vznikla fotka jejího těhotenského břicha! Markéta Reinischová

„A je to tady, začali mi odcházet lidi,“ potvrdila Andrea Růžičková vzápětí po zveřejnění příspěvku. Mohlo by se to zdát jako celkem úsměvné. Ale pro mnoho takzvaných „influencerů“, kam se i herečka počítá, může být odliv sledujících poměrně problémem. Ačkoliv se zatím pyšní poměrně slušnými čísly – sleduje ji 189 tisíc lidí.

Mimo jiné jejich množství je totiž zásadním kritériem pro firmy, které si vybírají, s kým se obchodně propojí a komu zaplatí za to, že influenceři propagují jejich výrobky. A tak by i Andrea, které se na mateřské jistě hodí každá koruna, mohla přijít o jistý příjem financí.

VIDEO: Eva z Vyprávěj Andrea Růžičková: Pohlaví druhého dítěte bude pro nás překvapení! 

Video
Video se připravuje ...

Eva z Vyprávěj Andrea Růžičková: Pohlaví druhého dítěte bude pro nás překvapení! Markéta Reinischová

Fotogalerie
37 fotografií