„Spousta lidí tomu nebude věřit, ale celou tu éru, kdy jsem fotila sexy fotky, tak se mnou fotografové trpěli. Vždycky jsem se skrývala a obnažila se jen na to focení,“‎ zavzpomínala pro Blesk na doby, kdy pózovala v pánských magazínech.

Přestože nabídky jí pořád chodí, jako máma se do svlékání dvakrát nehrne. „Pořád jsem to odkládala, ale teď mě s nabídkou oslovila Lucie Dvořáková a měla jsem možnost poprvé fotit v ryze ženském kolektivu,“‎ vysvětlila, proč změnila názor.

Žijí odděleně

Z fotek, na kterých má koženou bundičku a kalhotky, je nadšená. „Bylo to strašně fajn a uvolněné. Lucka mě dokázala zachytit jemně, já jsem byla všude vždycky taková tvrdá sexice a tady mi přijde, že ačkoli ty fotky jsou odhalenější, tak mě zachytila něžnou. Což se snad nikomu nepovedlo,“‎ raduje se.

Změna u ní nastala i v osobním životě. Ačkoliv se zdálo, že se po manželské krizi, která vypukla v létě, dali se zápasníkem MMA znovu dohromady, stal se opak. „Žijeme odděleně, ale manžel normálně chodí za námi, není to, že bychom nevycházeli. Je denně u nás,“‎ dodala otevřeně.

VIDEO: Mašlíková se chlubí svaly, ale ty jsou jen naoko!? Uvnitř je slabá a musela vyhledat odborníka
Video
Video se připravuje ...

Mašlíková se chlubí svaly, ale ty jsou jen naoko!? Uvnitř je slabá a musela vyhledat odborníka. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií