„Takhle to moji milí dopadne, když se dostanete do rukou Thajky, která má pocit, že kromě masírování má i nějaké jiné vyšší vzdělání,“ překvapila Hanka Mašlíková o víkendu videem s kapačkou v ruce. Půvabná moderátorka si chtěla trochu ulevit v masážním salónu pod rukama zkušené masérky.

VIDEO: Hana Mašlíková promluvila o druhém dítěti: S manželem jsme si dali jasná pravidla!

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková promluvila o druhém dítěti: S manželem jsme si dali jasná pravidla! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Opak byl bohužel až příliš drsnou pravdou. „Byla jsem tam poprvé, vzala si mě do parády Thajka. Zeptala se mě, jestli mě něco bolí nebo mám něco zatuhlého, tak jsem řekla klasicky trapézy a krční páteř. Takže mi brutálním způsobem škubla hlavou na jednu stranu, tam mi asi pětkrát prokřuplo, na druhou stranu to stejný... Říkala jsem si, že snad ví, co dělá. Teď vím, že věděla kulový,“ popisuje nepříjemný zážitek moderátorka.

„Pak jsem přišla domů, to bylo ještě dobrý, večer už jsem cítila takovej tlak a do rána jsem měla brutální bolesti krční páteře, šlo mi to do migrény, já na ně trpím... Vzala jsem si prášky, bolest odezněla, ale jak přestaly působit, tak to bylo zase zpátky. Od pondělka jsem brala několik prášků, abych to zvládala, ale jakmile to odeznělo, bylo to zase hrozný,“ svěřila se s nesnesitelnými bolestmi, které ji bez léků sužovaly prakticky celý pracovní týden.

„Vydržela jsem to až do pátku, to už jsem vyhledala odbornou pomoc. Doufám, že to zabere a povolí. Ale varování! Nenechejte si od thajských masérek nějak trhat krkem nebo rukama. Ty jsou od toho, aby udělaly olejovou masáž nebo jinou uvolňující masáž, ale ne tyhle odborný,“ apeluje na všechny Hanka po bolestivém zážitku.

VIDEO: Hana Reinders s odstupem: Pořád nevím, proč mě Nova vyhodila.

Video
Video se připravuje ...

Hana Reinders s odstupem: Pořád nevím, proč mě Nova vyhodila. David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
37 fotografií