Muzikál Voda (a krev) nad vodou, složený z populárních písniček kapely Elán, slaví v naší zemi poměrně velké úspěchy, a tak nejspíš není divu, že na něj chtěli navázat i naši slovenští sousedé – koneckonců i skupina, v jejímž čele stojí zpěvák Jožo Ráž (65), je ze Slovenska. V jedné z hlavních úloh tohoto kusu se má objevit moderátor Viktor Vincze, jenž svůj pěvecký i pohybový talent dokázal ve slovenské verzi soutěže Tvoje tvář má známý hlas, tedy Tvoja tvár znie povedome.

Herecké nadání Viktor zase prokázal v divadelní hře Odjezdy vlaků, kde účinkuje se svojí manželkou Adelou Vinczeovou, známější pod svým dívčím příjmením Banášová (čeští diváci si ji jistě vybaví coby moderátorku Česko Slovenské SuperStar anebo slavnostního předávání filmových cen Český lev). Zdálo by se tedy, že působení v muzikálu režiséra a choreografa Jána Ďurovčíka (49) pro Viktora bude hračkou. Jenže bohužel, opak je pravdou. Náročné tréninky mu, jak se zdá, daly pořádně zabrat… a podepsaly se i na jeho fyzičce. Došlo totiž k nepěknému zranění!

VIDEO: Adela (tehdy ještě) Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

Sympaťák Vincze si přímo při představení vyvrkl a natáhl kolenní kloub. „Dohrál jsem to bez problémů, druhý den to ale začalo velmi bolet,“ prozradil slovenskému deníku Nový Čas. S nateklou končetinou se tedy raději odebral k lékaři, z ortopedické ambulance pak dokonce zveřejnil svou diagnózu: Distenze tibiálního vnitřního bočního vazu, stálo prý v jeho lékařské zprávě. Přeloženo do laické mluvy - jde o poškození vazů kolenního kloubu. „Podle lékařů to není odtržené, takže by měla bolest postupně odejít sama, pokud nebudu koleno přetěžovat,“ liboval si.

Poškozené vazy v koleni jsou prý jedním z nejčastějších úrazů kolena u sportovců. U Vinczeho ale nejde o zranění vzniklé při sportu, ale v docela odlišném prostředí, a tak k výrazům, jako je například „tenisový loket“, přidal vlastní termín: „Muzikálové koleno. Připravujeme představení ‚Voda a krev v koleni‘,“ vtipkoval Viktor vzdor ošklivě znějící diagnóze. „Zatím chodím i na vysílání Televizních novin jako pirát, uvidíme, jestli se to do dalšího představení zahojí,“ dodal s nadějí.

VIDEO: Adela Vinczeová přestala jíst maso.

Video
Video se připravuje ...

Vinczeová přestala jíst maso. Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Fotogalerie
28 fotografií