Nespoutané vlasy po ramena, širokánský úsměv, puntíkatý šátek na krku a o několik čísel větší košile. Tak aktuálně vypadá a takovouhle módu vyznává syn Lucie Bílé (54) a Petra Kratochvíla (69) Filip. Ovšem potkat ho v Česku není v posledních letech úplně jednoduché. Potomek jedné z našich nejoblíbenějších pěnic a slavného producenta se totiž stal velkým světoběžníkem poté, co se během studií ve Francii zamiloval do života mimo rodnou hroudu. Kromě pobytu ve čtvrté nejlidnatější zemi Evropy pak strávil Filip Kratochvíl určitý čas i za oceánem ve Spojených státech amerických. 

Aktuální pro celý svět velmi komplikovaná situace s šířením nového zákeřného typu koronaviru ho sice zahnala do rodné země. Filipova slavná máma je ale přesvědčená, že jakmile to půjde, vyletí její jediný syn opět z hnízda za plněním svých snů.

A přestože letos v březnu sfoukl Filip Kratochvíl na svém narozeninovém dortu pětadvacet svíček, i tak o něm Lucie Bílá stále mluví jako o „Filípkovi“. A ke čtvrt století svého syna si zpěvačka samozřejmě nenechala ujít příležitost popřát mu nejen soukromě, ale, jak se to dnes tak dělá, i přes sociální sítě.

VIDEO: Pomáhá Lucie Bílá synovi Filipovi s výběrem holky?

 

Video
Video se připravuje ...

Pomáhá Lucie Bílá synovi Filipovi s výběrem holky? Jan Jedlička, Katarína Krajčiová

„Jestli se mi v životě něco velkého povedlo, tak je to můj syn Filip. Dnes je mu 25 let a je to láska mého života. Všechno nejlepší, broučku,“ dojala v polovině třetího kalendářního měsíce Lucie Bílá něžným vyznáním svět internetu. A přestože Filip Kratochvíl zjevně nezdědil ambice stanout na jevišti, v umělecké branži se přece jen nedávno zaangažoval. Ujal se totiž režie mámina videoklipu k písni Hořká jako rtuť. Nejen díky tomu je na svého jediného potomka mnohonásobná Zlatá slavice patřičně pyšná. 

VIDEO: Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala?

Video
Video se připravuje ...

Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
43 fotografií